Hartklopingen en niet weten wat.

 • #1

  Hallo ik ben een jongen van 18 jaar.

  Ik heb 3 jaar geleden last gehad van paniekaanvallen. sindsdien dien Heb ik elke dag aleen maar last van hartklopingen onrgelmatige hartslag en hartoverslagen soms wel 15 overslagen in 1 minut. Ik heb 3 jaar geleden een hartonderzoek gehad en alles was inorde. Maar nu heb ik vaak koude handen trillen en nog meer hartklopingen en soms echt slecht zijn heel slap alles een beetje en duizelig. Ik heb al zeker 50 keer het laaste jaar de dokter gebeld maar hij zegt stress en als ik vraag om nog eens te onderzoeken zegt hij is niet nodig is stress maar ik voel geen stress meer maar ik heb elke dag al 2 jaar lang harklopingen onregelmatige hartslag en hartoverslagen hele dag door somd wel uuren achter elkaar en dat elke dag bij alles wat ik doe. Ik heb de hyperventilatie test hier gedaan en ik heb 56. Ik heb het tijdens zitten lichte inspaning bij alles heb ik gewoon hartklachten en ik weet nu niet meer wat ik moet doen of wat kan het zijn want mijn dokter zegt altijd is niet gevaarlijk maar ik weet het echt niet meer elke dag zoveel last van me hart ik hoop dat je mij kan helpen alvast bedankt.

  Reageer
  #2

  Het hyperventileren en de angsten veroorzaken dus ook de klachten. Met je hart is niks mis ook al lijkt dat zo. Het zijn vervelende klachten, maar gelukkig niks ernstigs

  Reageer
  #3

  Dankje voor het snelle antwoord dus hoevaak en hoeveel hartklachten ik ook heb bij alles wat ik doe hoe veel het ook happert en hoe vaak het ook onregelmatig is hoenag het ook duurt en ik het elke dag heb. Er kan nieks gebeuren en nieks ernsig? Dit is dus ongevaarlijk hoeveel en hoela'g ik dit ook heb van me hart want ik heb dit al 2jaar.

  Reageer
  #4

  Het zijn vervelende klachten maar niet ernstig. Het is alleen goed om dan wel wat aan de oorzaak te gaan doen zodat je er een keer vanaf komt

  Reageer
  #5

  Heel erg bedankt.

   

  Ik vind het altijd heel eng omdat je dan nieks doet en op nieks denkt en dan heb ik opeens dat hele tijd van je hart en ik weet dan nooit waaromen omdat ik nieks voel aleen maar een slechte hartslag opeens. En dan ben ik derct bang dat ik iets zou krijgen.

  Reageer
  #6

  Wand ik beweeg ook niet veel en altijd maar bang.

   

  Reageer
  #7

  Ga dan eens wat bewegen...

  Reageer
  #8

  Goeie avond.

  Ik had nog 1 vraagje. Hoe komt het dan altijd dat je kort van adem word bij zitten en als je rechtstaat soms boeren en soms vaak zuure lucht en altijd kort van adem zijn en soms echt heel slecht voelen en altijd heel veel hartklachten. Is dat hyperventileren croniese. Bedankt voor de hulp alvast

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dat zal inderdaad chronisch zijn

  Reageer
  #10

  Je zou advies kunnen vragen aan complementair genezer. Iemand die kijkt naar je voedingspatroon, darmflora, tekorten aan voedingstoffen, hormoonhuishouding enz. Overigens zegt gewoon bloedonderzoek niet zoveel over tekorten. Veel boeren kan bijv te maken hebben met een tekort aan maagzuur.

  Belangrijk is in elk geval zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, door te zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Voldoende bewegen is belangrijk. Zorgt onder andere voor minder stresshormonen in je lichaam en je ademhaling zakt wat.

  Reageer
  #11

  Dankjewel catootje ik zal bekijken want jha bloedonderzoek was inorde een paar weken geleden dus zal kijken heel erg bedankt.

  Reageer
  #12

  Ik heb nog 1 laaste vraag.

  Ik zit rustig in de zetel ik eet en dan heb ik gedaan 1 minut later begint het weer 20 hartoverslagen per miniu bijna en dat dan 30 minuten lang en dan ben ik bang dat er iets mis is. Komt dit ook door hyperventilatie of wat is dan de oorzaak. En dan voel ik elke keer aan me hart waar het onstaat en dan komt het weer en dat dan dat supper lang soms 1 uur lang en dan word ik bang dat er echt iets mis is. Wie kan me dit uitleggen. alvast bedankt voor de laaste hulp.want mijn dokter heeft nooit veel tijd.

  Reageer
  #13

  Het is een typisch verschijnsel bij angst en hyperventilatie dat je die klachten krijgt juist als je in rust bent

  Reageer
  #14

  <b>Supper mega bedankt. </b>

  Reageer
  #15

  Ik heb weer een haryoverslag maar elke keer voeld het anders nu voelde het heel eng en een paar naa elkaar dan weer eerst een gewone en dan voelde het als trillen en als een soord iets die tussen je hart schijft en het gevoel is zo eng en dan ben ik bang maar is dat ook nie erg echt een mega eng gevoel.

   

  En is elke soort hartoverslag of alle soorten gevoelen dat je er van hebt ongevaarlijk soms zijn ze heel eng? Alvast bedankt.

  Reageer
Reageer op: Hartklopingen en niet weten wat.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief