Pijn rechterzijde achterkant

 • #1

  Goedenavond, 3 weken geleden werd ik wakker met heftige pijn rechts achter (ter hoogte van de nieren). Ik kon mij niet meer normaal bewegen en bij ademen had ik ontzettende pijn. Ik heb de Dokterswacht gebeld en moest direct langs komen, echter heeft de dienstdoende arts mij na 15minuten weer naar huis gestuurd met tramadol. In zijn verslag geeft hij aan: misschien nierontsteking, misschien pleuritis, misschien spierpijn. Niet echt duidelijk dus! Ik ben later die dag naar mijn eigen huisarts gegaan, die denkt dat het een spieren kwestie is. De longen klonken goed, de urine was schoon en mijn ontstekingswaarden waren maar ligt verhoogd. Na 3 dagen was de pijn een stuk minder waardoor ik weer normaal kon ademen en bewegen. Echter heb ik momenteel nog steeds een zeurende/doffe pijn in dat gebied achter op de rug en ook rechts voor onder de ribben en doet het vooral pijn als ik er op lig. Heeft iemand hier ervaring mee?

  Reactie
  #2

  Hey,

  Je zou eens naar de fysio kunnen gaan.

  Die kan voor je onderzoeken of het idd spieren zijn,of misschien iets in je rug wat niet helemaal goed staat en op een zenuwtje drukt. Dat kan kan ook hele vervelende pijn geven.

  En als de fysio niks vindt, kan je dat in elk geval uitsluiten.

  Sterkte, groetjes Suzan

  Reactie
  #3

  Goedemiddag,

  Ik loop al 8 jaar bij de fysiotherapeut voor rug klachten, helaas zonder resultaat. Momenteel sta ik sinds een week onder behandeling bij de chiropractor, hopelijk helpt dat. Hij geeft aan dat mijn ruggenwervels op mijn zenuwen drukken..

  Reactie
  #4

  Ben je al bij een neuroloog geweest daarmee dan? En door de MRI om te kijken of er misschien wat aan gedaan kan worden?

  Reactie
  #5

  Nee nog niet, ik ga dit bespreken met mijn huisarts.

  Reactie
  #6

  Dat zou ik idd doen.

  En niet te veel je rugĀ  laten "kraken" voor je weet wat er aan de hand is, in het geval van een hernia zou je zo de klachten kunnen verergeren!

  Groetjes Suzan

  Reactie
Reageer op: Pijn rechterzijde achterkant
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief