Pijn in mijn rechterzij

 • #1

  Hoi allemaal,

  Ik heb sinds een week af en aan een vervelende zeurende pijn in mijn rechterzij. Verplaatst soms ook naar links. Het zit net onder m'n ribben. Heb geen drukpijn. Soms ook dagen dat het helemaal weg is. Ik ben al bij de dokter geweest en die zegt niet te weten wat het is. (hij heeft gal en of nierstenen uitgesloten zei hij). En mocht ik komende week nog last hebben dan moet ik terug komen. Of de hap bellen als het verergert. Er zat wel bloed in mijn urine, maar menstrueer op dit moment ook. Dus dat is niet raar dan.

  Ik moet er wel bij vertellen sinds 4 maanden met 'n burnout thuis te zitten en in het begin ook hele heftige hoofdpijn door spanning.

  Mijn stoelgang is niet zoals het zou moeten. Ik ga wel meerdere keren per dag maar hele kleine beetjes en vrij vettig. De kleur is zoals het hoort. Plassen gaat ook goed zonder pijn. Heb niet echt eetlust, omdat ik me ontzettend druk maak. En gevoel heel veel lucht in m'n buik te hebben.

  Zou het dan allemaal stress zijn waar mijn lichaam niet mee om kan gaan?

  Reactie
  #2

  Het kan toch allemaal een gevolg van stress zijn. Je hebt ook ontlastingsproblemen. Het kunnen dus je darmen zijn waar je last van hebt

  Reactie
Reageer op: Pijn in mijn rechterzij
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief