Extreme spierzwakte

 • #1

  Vandaag ben ik kort na het opstaan vermoeid geworden. Hele dag voelde ik mij zwak, alsof ik niet uitgeslalen was. Dus ik beslot nog een beetje te rusten op bed. Maar na 1 uur ofzo voelde ik mij enorm zwak fysiek. Alsof me lichaam half in slaap was, voelde mij dan ook echt een plant. Daarnaast ervaarde ik ook spierkrampen in handen en voeten. Spierzwakte zelf was over heel lichaam, maar vooral in armen en benen. Ook gewoon algemeen vermoeid. Toen ik wou opstaan was het niet makkelijk, mijn voeten voelden verdoofd. Na 1 uur voelde ik mij al wat beter. Maar nu ervaar ik nog steeds, maar minder spierzwakte.

  Nu maak ik mij vooral zorgen over mijn elektrolyten balans, aangezien ik Boulimia heb, en 3a4 keer op een dag braak. Daarnaast heb ik de laaste 2 weken veel diarree gehad, omdat ik laxativa gebruikte.

  Zou ik afwachten tot dinsdag, of toch naar de wachtpost bellen?

  Reactie
  #2

  Typfoutje: "alsof ik niet 'uitgeslapen' was ipv 'uitgeslalen'

  Reactie
  #3

  Ik denk dat het toch goed is om de wachtpost te bellen

  Reactie
  #4

  Update: staan en lopen gaat moeizaam, omdat mijn benen erg zwak zijn. De spierzwakte is nog altijd aanwezig dus. Krampen in handen ook.

  Reactie
  #5

  Oké, bedankt!

  Reactie
  #6

  Ik zou in elk geval hulp zoeken voor je eetstoornis. Zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, door te zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment kan de neiging tot vreetbuien verminderen. Zou ook zorgen voor wat extra voedingsstoffen. Kan helpen om tekorten aan te vullen en om allerlei neurotransmitters, zoals serotonine, aan te maken, wat ook kan helpen de vreetbuien te verminderen. Bij bloedonderzoek wordt maar op een paar stofjes getest dus zegt niet zoveel.

  Reactie
  #7

  Beste Catootje,

  Bedankt voor je antwoord. Ik sta inmiddels op de wachtlijst voor een opname op afdeling eetherstel. Maar momenteel ben ik vooral bang voor me kalium gehalte. Mijn bloed is voor ik begon me laxeermiddelen getest, dus op zich recent. Maar met dat ik elke dag veel diarree heb gehad 2 weken na mijn bloedonderzoek plus met al dat braken.

  Reactie
Reageer op: Extreme spierzwakte
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief