Waarom agressief?

  • #1

    Hoi, ik ben een meisje van 13 jaar oud ik ga na de vakantie naar de 2de. Ik heb in het begin van de 1ste een aanrijding gehad en daar heb ik nogsteeds veel last van. Ik ben ook na het ongeluk & vooral nu agressief, ik reageer snel fel, en ik word ook sneller boos of geïrriteerd door bepaalde dingen. Ik heb geen idee of dat met het ongeluk te maken heeft maar ik wil er graag vanaf en weet ook niet zo goed waar het vandaan komt.

    Herkend iemand dit en weet daar een oplossing voor let me know 🙂
    Ik zit er namelijk best erg mee

    x anoniem

    Reageer
    #2

    Maak een afspraak bij de huisarts en bespreek het. En het kan inderdaad aan jouw aanrijding liggen.

    Reageer
    #3

    Bij een flinke klap kunnen je rug, bekken en je atlas (bovenste nekwervel)  scheef gaan staan, waardoor allerlei klachten kunnen ontstaan. Weet niet of je fysiotherapie hebt gehad. Dat of misschien nog beter osteopathie en een correctie van de atlas zouden verlichting kunnen geven. Zelf een energetische atlascorrectie gehad, nadat een gewone maar tijdelijk hielp. Een ongeval betekent ook veel stress voor je lichaam. Misschien wat voedingssupplementen als magnesium en vitamine B, om je zenuwstelsel te versterken maar vraag hiervoor advies.

    Reageer
    #4

    Hai,

    Ik zou naar de huisarts gaan!

    Misschien kun je op school een gesprek met je mentor/mentrix of studiebegeleider aanvragen zodat je aan hun kunt vertellen dat je hier last van hebt. Misschien kunnen ze jou hier bij helpen!

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: Waarom agressief?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief