Stekende pijn onder linker ribben

  • #1

    Ik had vorige week last van stekende zeurende pijn onder mijn linker ribben allern een warmte zak verzachte de pijn..heeft 2 dagen geduurt.nu is het terug als ik mij beweeg of buk lijkt het net of er een bal zit ofzo. Echt een vervelende pijn wat kan dit zijn?

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo zonder onderzoek iets over te zeggen. Ga met de klachten naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #3

    Stekende pijn aan de linker onderkant van de ribben kan als het sporadisch is gewoon maagzuur zijn. Boeren kan het dan een beetje verlichten en dit gaat vanzelf over.

    Echter! Als de pijn aanhoud kan dit duiden op een hartprobleem. Laat dit meteen onderzoeken door de huisarts, vooral als je een vrouw bent aangezien wij minder symptomen uiten dan mannen in het geval van een hartritme stoornis (pijn op de borst en zwakte in armen is vaker een symptoom dat bij mannen verschijnt) wordt dit nog vaak over het hoofd gezien door huisartsen. Dus vraag het gewoon aan. Kan nooit kwaad.

    Reageer
    #4

    Hallo, ik had dit ook, het bleek een tussen ribspier te zijn. Dit kan zijn veroorzaakt door hoesten, maar ook overbelasting door tillen of een beuk tegen de ribbenkast.

    Reageer
Reageer op: Stekende pijn onder linker ribben


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief