Hyperventilatie

  • #1

    Hallo ik ben een jongen van 17 jaar en wil eventjes mijn verhaal doen

    het begon allemaal toen mijn moeder overleed ineens 3 maanden der na kreeg ik rare klachten pijn aan linkerkant van mijn buik of hoofdpijn aan rechterkant en s'avonds niet in slaap graken.ik loop onder een psychiater en heb dat tegen hem gezegd hij zei dat het stress was en gaf me sedinal om s'avond goed te kunnen slapen en rustiger te worden dat hielp als ik naar school ging was er niets aan de hand had ik geen klachten tot het vakantie was dan keren de klachten opnieuw terug overdag hartkloppingen weer die hoofdpijn en steken bij het hart heb hier mee in de zomer naar de huisarts gegaan en die zei dat het ook stress was dat ik me te druk aant maken was ook dacht ik altijd dat ik een erge ziekte had kanker bv door pijn aan het hoofd aan rechter kant dacht ik dat ik hersentumor had ik heb die gedachten laten gaan en het ging weer beter maar telkens als ik er aan denk keren de klachten terug is dit chronische hyperventilatie en wat kan ik hieraan doen bv sedinal ook gebruiken overdag wat ik eig niet echt wil of toch iets anders?

    Reageer
    #2

    Dat kan zeker chronische hyperventilatie zijn. Ik zou je willen aanraden om naar een fysiotherapeut te gaan voor ademhalingsoefeningen. Ik zou daarnaast wel nog even de medicijnen blijven gebruiken.

    Reageer
    #3

    nog een vraagje waarom komt dat altijd maar pas tegen de avond opzetten?

    Reageer
    #4

    Omdat die klachten vooral optreden wanneer je tot rust komt. Als je druk met iets bezig bent heb je er in de regel geen last van.

    Reageer
Reageer op: Hyperventilatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief