Verdachte aanvallen

  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds de laatste tijd last van merkwaardige aanvallen. De eerste keer dat het voorkwam was een dikke maand geleden. Ik was recht aan het staan (langere tijd) en had het gevoel dat ik draaierig werd, me concentreren op de wedstrijd (was voetbalwedstrijd - groot beeld) lukte totaal niet meer. Ik heb dan gaan zitten, weer proberen rechtstaan (maar bleef zwart voor de ogen), maar al snel moest ik weer gaan zitten. Zo een paar keer dat geprobeerd. Oke ja, ik heb dan iets van suiker binnengehad (niet veel), en dan was het weer opgelost. Doe ik niet vaak.

    Later die avond, ik spreek over 6 uur later, opnieuw dit. Ik kwam opnieuw duizelig, een enorm vreemd gevoel in de maag, opnieuw echt paars/zwart voor de ogen, zal enorm verward gedaan hebben, begon link wat rond te draaien. Ik was nog bij bewustzijn maar deed er echt alles aan om niet flauw te vallen/of me over te geven, met het hoofd naar voor werd het zwart. 10 meter achteruit gelopen, en echt oncontroleerbare bewegingen. Op een of andere manier dan buiten als ik zat terug (zal echt niet lang geduurd hebben) terug verbeterd. Gelukkig dat ik hier vrienden had, anders lag ik daar midden in die fuiftent. Geen alcohol gedronken trouwens.

    Zo een zware aanval/iets niet meer gehad, wel kleine verzwakte momentjes. In eerste instantie dacht ik aan iets epilepsieachtigs. Ook al omdat ik inderdaad die afwezigheden soms heb. Niet naar een dokter gegaan daarvoor, omdat ik dacht dat het iets eenmaligs was.

    Op stage een week of 2-3 later iets dergelijks meegehad. Een patient geholpen, moest daarbij al rechtstaand constant een zelfde houding aannemen, waardoor ik opnieuw diezelfde kenmerken kreeg. Zwart voor de ogen, duizelig, totaal niet kunnen concentreren, en in 5 seconden letterlijk van droog tot kletsnat van het zweet. Heb dan 5 seconden gezeten, en dan rechtgestaan omdat ik ja toch aan het werk was. Het is dan gelukt, met kort daarna de cola die ik naar mijn gevoel dringend nodig had.

    Vandaag ook weer chronisch gevoel van flauwte en zwakte waarvan 2 keer opnieuw matig dezelfde symptonen als hiervoor beschreven maar minder erg, en meer controleerbaar doordat ik nu wel zat. Over het algemeen concentratievermogen (was al zwakker vorig tegenover de vroegere jaren) serieus naar beneden aan het gaan, de vermoeidheid ook, terwijl ik op normale uren ga gaan slapen meestal.

    Ik heb al gedacht aan iets dat met mijn suiker te maken heeft, of de bloeddruk. Misschien hebben jullie een idee wat het zou kunnen zijn, en zou een dokter handig zijn, of overdrijf ik nu te veel, en maakt ieder mens dit mee. Ik vond de ervaringen toch vrij beangstigend.

    Dankje.

    Reageer
    #2

    Het kan best zijn dat bloedsuikergehalte niet in orde was en is.
    Ga hiermee zeker naar de huisarts voor bloedonderzoek.
    Ook kun je zorgen dat je druivensuiker op zak hebt. Als je weer zo´n aanval krijgt neem dan gelijk suiker in

    [quote]Oke ja, ik heb dan iets van suiker binnengehad (niet veel), en dan was het weer opgelost.[/quote]

    [quote]Het is dan gelukt, met kort daarna de cola die ik naar mijn gevoel dringend nodig had.[/quote]

    Reageer
Reageer op: Verdachte aanvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief