Onverklaarbare aanvallen

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik zit met een lastig probleem.
    Mijn moeder is een lieve vrouw maar kan zich soms erg boos maken om de kleinste dingen. Nadat haar woede min of meer over is gaat ze vaak na een paar minuten plots knock-out.
    Dit kan op de meest rare momenten gebeuren, ze zakt dan in elkaar en na een minuut of tien verstijfd haar hele lichaam en beginnen haar benen te trillen haar armen en handen verkrampen en haar nek en kaak verstijven. Dit kan lang duren maar er zit niet echt een tijd aan verbonden. Ooit is alles vrij snel over maar soms hebben mijn vader en ik er wel eens bijna 2,5 uur langs gezeten compleet machteloos. Nadat haar lichaam weer ontspant lijkt ze plots in een soort psychose te schieten en is ze compleet van de wereld. Ze roept dan dingen als "ga weg!" of "laat me gaan!" na deze fase gaat ze weer out komt ze meestal na ongeveer 20 minuten weer bij. Ze is dan heel verdrietig en ze heeft vaak last van bijvoorbeeld haar handen omdat deze verkrampen. Mijn vader heeft me verteld dat ze hier al een hele lange tijd last van heeft +/- 20 tot 25 jaar. Het is voor mij toch nogsteeds beangstigend om het mee te maken ondanks dat ik het al ongeveer 10x heb meegemaakt.
    Zou iemand me misschien meer kunnen vertellen hierover want ik sta er toch vaak bij stil wat het nu zou kunnen zijn.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Ze is daar niet voor in behandeling of behandeling geweest?

    Reageer
Reageer op: Onverklaarbare aanvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief