Sulpiride

 • #1

  Heb een probleem met de maag en kreeg sulpiride voorgeschreven is dit product gevaarlijk als je een hoge bloeddruk met een snelle tikker???Ik wil gewoon genezen van die opgeblazen maag en kreeg op pantoprazole!

  Reageer
  #2

  Nee, als het gevaarlijk zou zijn geweest dan had je arts het niet voorgeschreven

  Reageer
  #3

  Geeft deze medicatie geen hartkloppingen want daar moet ik voor oppassen

  Reageer
  #4

  nee

  Reageer
  #5

  Wat ik niet snap is dat de opgeblazen maag tot aan mijn hart trekt terwijl huisarts zegt dat het tot aan het middenrif gaat toch vind ik het eigenaardig dat ik steeds pijn aan mijn hart heb?

  Reageer
  #6

  Dat komt door hyperventileren en luchthappen

  Reageer
  #7

  Ik dacht ook dat het door hyperventileren kwam maar toch blijf ik de klacht met pijn aan de kant van het hart te hebben precies een spier die pijn deed (alhoewel de arts zei dat het het middenrif was),voel me ook zeer moe,misschien door de opgeblazen maag maar ik neem pantoprazole momenteel maar geeft tot hiertoe niet veel effect meer bezorgd om het hart en die vermoeidheid.Het was trouwens ook begonnen met een opgeblazen oog waarvan ik antibiotica moest nemen.

  Reageer
  #8

  Als je blijft hyperventileren blijf je ook de klachten houden

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  hoe weet ik of ik hyperventileer, doch de arts zei duidelijk dar er iets aan de hand is met mijn maag???

  Reageer
  #11

  Maagproblemen zou je natuurlijk ook nog kunnen hebben

  Reageer
  #12

  Desondanks u advies heb ik inderdaad 56 als hyperventilatie,alhoewel mijn maagproblemen blijven zelfs al neem ik 1 x per dag pentoprazol.De lucht op de maag straalt tot aan het hart en de dokter zegt dat dit het middenrif is maar dat is toch niet normaal tot aan het hart kan er niet meer aan uit?

  Reageer
  #13

  Het zal toch van het hyperventileren zijn. En daar zul je dan toch wat aan moeten doen. Ga naar een fysiotherapeut voor ademhalingsoefeningen en spierontspanningsoefeningen. Maar volgens mij hebben we het hier al eerder over gehad toen je andere stress en spanningsklachten had

  Reageer
  #14

  Ja klopt en alles ging goed sinds een paar weken geleden het begon met een infectie op de oog waarvan ik antibiotica moest nemen en dan ineens lucht op de maag ,maar heb nog nooit zoiets gehad waarvan de lucht op de maag tot het hart gaat dat maakt mij serieuze zorgen.

  Reageer
  #15

  Ik denk dat je door het hyperventileren lucht inslikt waardoor je maag opblaast

  Reageer
Reageer op: Sulpiride
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief