Hyperventilatie en se.

 • #1

  Hallo goeie avond, ik heb al 50 punten op deze hyperventilatietest maar mijn vraagje komt nog. Als ik masturtbeer dan gaat mijn hart heel erg onregelmatig kloppen en overslaan. Is dit normaal ?, en kan dit voor iets kwaad ik heb het vaak savonds als ik het doe.

  Reageer
  #2

  Je ademhaling gaat dan verkeerd. Nee dat is niet gevaarlijk

  Reageer
  #3

  Oke dat is goed om te weten dat het niet gevaarlijk is. En dan nog 1 vraagje als ik snel de trap loop dan als ik boven kom en ik ga zitten op me bed dan gaat me hart heel rap das normaal maar dan gaat het ook heel erg onregelmatig en heel veel overslaan en onregelmatig duurt dan 3 minuten. Wat is de oorzaak hiervan en is dit voor iets ergs dit heb ik ook heel vaak?

  Reageer
  #4

  Dat is mijn laaste vraag.

  Reageer
  #5

  Of moest die vraag in een andere chat over de trap en dan me hart?

  Reageer
  #6

  Ook dat is niets ergs hoor.

  Reageer
  #7

  Oke mooi om te horen, en nu echt mijn allerlaatste vraag en da weet ik alles en sorry voor zoveel vragen. Maar ik vind mijn hart belangrijk.

   

  Ik zit rustig op me bed ik krijg plots een luchtig gevoel in me hart een sorrt luchtstoot en dan slaat ie over echt een benauwd eng gevoel in me hart rrn soort overslag en dan soms onregelmatig heel erg en veel overslagen soms maar nu aleen dat ene, is dit voor iets gevaarlijk en hoevaak en hoeveel ik hartklachten heb en heel enge soms, blijft alles van me hartklachten ongevaarlijk omdat het soms heel eng voeld sommige dingen van me hart en erin?

  Reageer
  #8

  Je bent aan het hyperventileren..dat zijn dus klachten die daardoor ontstaan. Vervelende klachten, maar ongevaarlijk

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dankuwel. ❤️

  Reageer
  #10

  Denk bij hyperventilatieklachten ook aan de rol van voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen. Belangrijk is bijvoorbeeld zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, door bij elk eetmoment langzame koolhydraten te combineren met eiwitten, vetten en vezels.

  Reageer
Reageer op: Hyperventilatie en se.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief