Hier gaan we weer!

  • #1

    Ja heb alles opgevolgd wat er mij hier gezegd werd.Ik heb al maanden last met hartkloppingen of zeer snelle hartslagen.Heb alle testen gedaan bloed en urine enz... .Ben altijd hoge bloeddruk patient geweest maar elke keer dat ik naar mijn huisdokter ga is het 13 op 8 dus perfect behalve als het bij een andere arts is dan is het veel hoger.Ik neem al 12 jaar emconcor en nu sinds een paar weken sedistress maar veel helpt het niet.Het grootste probleem dat ik heb is s morgens wanneer ik wakker word wanneer mijn hartslagen over de 120 per minuut gaan niet normaal dus?? Oké doe een stresserende job maar daarom ben ik toch niet ziek van dat, ben zelfs een psycholoog gaan zien en vond dat ik totaal normaal was.Dus zullen jullie mij eens mogen uitleggen wat dit hele fenomeen voorstelt aub????

     

    Reageer
    #2

    Alles? Ook wat gedaan aan oorzaken, zoals insulineresistentie/metaboolsyndroom, voedingspatroon, tekorten aan voedingstoffen en de emotionele achtergronden? En wat gedaan aan de ontregelingen door medicatie, die zorgt voor verlies aan voedingsstoffen, zoals zink, q10 en vitamine B?

    Reageer
    #3

    Dat zegt u elke keer met de vitaminen maar heeft absoluut niks mee te maken, nu bij terugkomst thuis na werk duizeligheid en weeral hoge hartslag en hoge bloeddruk en ik neem als seditress plus emconcor.Ook word ik telkens wakker in het midden van de nacht met hartslagen en kan ik nadien niet meer slapen....

    Reageer
    #4

    Toch hebben voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen grote invloed op je hele gezondheid. Zoals bijvoorbeeld magnesium, vitamine B en D, zink maar ook aminozuren, zoals carnitine. OOk omega 3 is belangrijk. Medicijnen zorgen voor een verhoogde uitstoot dan wel verminderde opname van voedingsstoffen. Bloeddrukmiddelen zorgen voor tekorten aan onder andere zink, Q10 en vitamine B. Daarnaast verminderen ze de aanmaak van melatonine, waardoor andere hormonen ook verstoord raken. Zink en Q10 zijn onder andere belangrijk voor de insulinegevoeligheid. Sowieso is een stabiele bloedsuikerspiegel belangrijk voor je gezondheid. Een orthomoleculair therapeut zou je verder kunnen helpen. Of wil je wel geholpen worden. Of wil je alleen maar klagen?

    Reageer
    #5

    kan je mij dan uitleggen hoe het komt dat ik bij het opstaan 130 hartslagen per minuut krijg?

    Reageer
    #6

    Heb je al een fietstest/hartonderzoek gehad?

    Gr, Thea

    Reageer
    #7

    neen waarom?

    Reageer
    #8

    Waarom?

    Nou...wellicht omdat je problemen met je hart ervaart?

    Door dit onderzoek kan je oorzaken uitsluiten of juist ontdekken. Bijv het Wolff-Parkinson-White syndroom. Of last hebben van een versneld sinusritme.

    Gr, Thea

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    huisdokter zei al dat ik een tachycardie had en alles bloed en urinetesten gedaan

    Reageer
    #10

    Je hebt tachycardie zegt de huisarts? Een benaming voor iets wat vele oorzaken kan hebben...

    Ik vind het persoonlijk vreemd dat je dan nog geen fietstest/hartonderzoek hebt gehad. Dat lijkt me wel op z'n plek.

    Ik zou hierom vragen.

    Gr, Thea

    Reageer
    #11

    en war gaat deze test dan weergeven??

    Reageer
    #12

    Door de fietstest/inspanningstest en verdere onderzoeken krijg je alle informatie over de werking van jouw hart. Of alles wel of niet goed functioneert. Doorbloeding, sinusritme enz.

     

    Reageer
    #13

    maar ze hebben mijn bloed en urinezuur nagekeken en bij de huisdokter ecg genomen.Zei dat er niks behalve stress is en zelfs al neem ik emconcor of bisoprolol blijft ik hevige hartslagen hebben er moet dan toch iets zijn?

    Reageer
    #14

    Ik snap je zorg/vragen.

    Omdat je klachten blijven, zou ik aandringen op meer dan alleen bloedonderzoek en een ecg. Dus uitgebreider hartonderzoek in ziekenhuis inclusief fietstest.  Op stress gooien kan altijd nog...Maar eerst zeker weten dat je hartwerking 100% oké is. Dat lijkt me normale gang van zaken.

    Gr, Thea

    Reageer
    #15

    ja inderdaad want ben veel vermagerd

    Reageer
Reageer op: Hier gaan we weer!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief