Vermagerd,slaaptekort en hartkloppingen!

  • #1

    Ik zit al maanden met een probleem die ik probeer op te lossen helaas geen oplossing tot hiertoe en toch blijf ik er onder lijden.
    Ik neem al meer dan 11 jaar emconcor of bisoprolol doch blijf ik hartkloppingen krijgen zowel s morgens en word ik in het midden van de nacht wakker en hoor ik mijn hartkloppingen .Juist doe wel een stresserende job maar zeer graag,alle test ondergaan bloed en urine en toch
    blijft het liedje hetzelfde.Ook zei de dokter dat ik een sinus tachycardie heb, en ben wel ook veel vermagerd.
    Met alle resultaten dat ik heb ,toch vermagerd, toch hartkloppingen iedere morgen en 16/8 bloeddruk, wat zou u mij aanraden want dit probleem blijft maar duren!

    Reageer
    #2

    Kijken of je wat kan doen aan de onderliggende ontregelingen, zoals voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen. Bètablokkers remmen de aanmaak van melatonine en zorgen voor verlies aan vitaminen en mineralen, waaronder Q10 en zink, wat op zijn beurt weer klachten kan geven.

    Reageer
    #3

    Je klachten lijken op I S T.
    Inappropriate sinus tachycardia. Hoe is t nu met je?

    Reageer
Reageer op: Vermagerd,slaaptekort en hartkloppingen!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief