Middel tegen hartkloppingen

 • #1

  Ik heb onlangs gelezen dat meidoorn een goede middel is tegen hartkloppingen alhoewel dat ik al 11 jaar emconcor neem en alle testen gedaan heb dat er niks van mijn situatie verandert.Kennen jullie welke medicijn het is?

  Reactie
  #2

  Beste Joris,

  Ik zou je graag wat aanvullende vragen willen stellen over jouw klacht.

  Hoe zou je de hartkloppingen het best kunnen omschrijven? Te snel, te traag of normaal ritme met af en toe een extra slag?

  Is het continue aanwezig of af en toe? Indien af en toe: op welke momenten komt het op? Na het tot je nemen van bepaalde dranken (energy, koffie) of op stressvolle/angstmomenten?

  Indien het aanvallen zijn: Komen ze acuut of en verdwijnen ze ook weer snel, of heeft het meer een geleidelijke opbouw en afbouw?

  Zijn er bijkomende klachten? Dikke enkels/voeten/benen, zweten, trillen?

  Hoe oud ben je?

  Gebruik je andere medicatie?

  Rook je? Gebruik je (wel eens) drugs?

  Ben je onder behandeling bij een arts?

   

  Hartelijke groet,

   

  Reactie
  #3

  Ik zou vooral wat doen aan de oorzaken, zoals voedingspatroon en gebruik van bepaalde voedingssupplementen. Natuurlijke middelen als meidoorn kunnen aanvullend werken. Zou wel advies vragen aan een orthomoleculair therapeut. B├Ętablokkers remmen de aanmaak van melatonine, waardoor verstoring van andere hormonen. Ook zorgen ze voor verlies aan voedingsstoffen als zink, Q10 en vitamine B. Medicatie in overleg met arts.

  Reactie
Reageer op: Middel tegen hartkloppingen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief