Voet staat schreef na 2e enkelartrodese

  • #1

    Ondertussen 5 x geopereerd aan een gecompliceerde enkelbreuk. Na de 2e enkelartrodese (doordat ik door een val m'n enkel wederom had gebroken en ze het ijzer er al uit hadden gehaald) stond mijn voet opeens schreef; ik loop nu op de buitenkant van m'n voet en dat is erg pijnlijk agz het onderste gewicht van m'n kleine teen als eerste de grond raakt. De chirurg zegt dat ik daar mee moet leren leven en aangepast schoeisel zal moeten dragen, ook in huis. Maar dat ga ik echt niet trekken; 16 uur per dag (dezelfde!) schoenen aan... Ik heb best wel zweetkakkies èn ben gewend om thuis lekker op blote voeten te lopen.

    Ik vind het erg vreemd dat na de 5e operatie mijn voet opeens schreef staat en daarvoor niet. Weet iemand raad?

    Reageer
    #2

    Raad geven kan ik je helaas niet,maar ik zou voor een second opinion naar een andere orthopeed gaan, bij kliniek waar ze gespecialiseerd zijn in voet en enkelklachten.
    Want nu kun je afwachten tot je klachten krijgt in de rest van je voet en vervolgens ook in de rest van je lichaam,door het rare looppatroon wat je nu hebt.
    Sterkte!

    Reageer
Reageer op: Voet staat schreef na 2e enkelartrodese


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief