knieoperatie dove voet

 • #1

  Ik ben begin Mei geopereerd aan mijn linker knie voor de derde keer. Er is weer heel wat aan gedaan, ik ben nog steeds herstellende en draag nog een ROM-Brace. Als ik op een normale stoel zit met mijn been naar de grond merk ik dat ik heel snel gevoel verlies in mijn voet/onderbeen. Dit is een enorm naar gevoel, soms kan ik mijn tenen en voet niet meer bewegen. Soms begint het met tintelingen, soms zo ineens maar altijd als ik zit met mijn been naar beneden gebogen zit op een stoel. Voor de operatie had ik dit zo af en toe wel eens, nu gebeurd het dus elke dag. Wat zou de oorzaak hiervan kunnen zijn? Een beschadigde zenuw of een zenuw die klem zit?..

  Reageer
  #2

  Het zou een beschadigde zenuw kunnen zijn. Bespreek het wel met de orthopeed

  Reageer
  #3

  Drukneuropathie van de nervus ischiadicus, mogelijk door minder vet/spierweefsel.

  Of

  Afklemming bloedvat door de manier van zitten.

  Zomaar 2 ideeën. Ik heb de eerste, de hele dag een slapend been als ik erop zit of lig. Is beenzenuw die dicht aan oppervlakte loopt waar ik dan op zit.  Is na operatie gekomen.

  Kijk anders eens of er manieren van zitten zijn waarop je het niet krijgt

   

  Reageer
  #4

  Of druk door de brace zelf.

  Ik heb een enkelbrace waar ik een dove plek op mijn voet van krijg omdat hij precies op een zenuwtje vlak onder de huid drukt. Met sporten kan ik die brace even gebruiken,maar als ik stil ga zitten en niet meer in beweging ben met mn voet, begint hij te tintelen en wordt mn voet doof.

  Groetjes Suzan

  Reageer
Reageer op: knieoperatie dove voet
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief