doof gevoel voet na steekwond knieholte

 • #1

  Hallo,

   

  In de maand mei ben ik in mijn knieholte gestoken. De wond is gehecht bij de plastische chirurgie.Inmiddels zijn we 4 maanden verder alleen ik heb nog steeds de volgende klachten; De helft van mijn rechter voet voelt nog steeds verdoofd en wanneer ik tik op mijn knieholte voel ik tintels in mijn voet, op de plek waar het verdoofd voelt. Ik vind dit heel erg naar voelen en ook wanneer ik inspanning doe zoals hardlopen kan ik dit niet langer volhouden dan 2 minuten omdat het te erg tintelt. Hierdoor belemmert het mij in mijn dagelijks leven en dit vind ik erg jammer.

  Nu heb ik contact gehad met de plastische chirurgie en hun hebben mij verteld dat er in principe niks meer aan te doen is, maar ik zou graag willen dat het minder word of helemaal hersteld.

   

  Nu is mijn vraag dus wat jullie mij zouden kunnen adviseren en wat de oorzaak zou kunnen zijn, is het een zenuwbeschadiging en zo ja, gaat dit ooit herstellen?

  Ik heb wel eens gehoord dat het na een aantal jaren wegtrekt maar ik zou graag jullie mening willen weten wat ik zou kunnen doen hieraan.

   

  Alvast bedankt!

   

  Met vriendelijke groet,

   

  Pieter

   

   

   

   

  Reactie
  #2

  Het lijkt erop dat het een zenuw beschadiging is. In veel gevallen herstelt het wel weer maar het kan lang duren.

  Reactie
Reageer op: doof gevoel voet na steekwond knieholte
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief