Kapotte voet

 • #1

  Ik heb met voetballen een schop tegen m'n voet aangehad, wat eerst niet zo erg leek. Maar nadat de pijn niet wegging heb ik (na 2 maanden pas) foto's laten maken, en er bleek dat er een stukje bot was afgeknapt aan de buitenkant van mijn grote teen (rechts) en dat er een scheur zat in het gewricht van m'n rechterteen.

  Nu ben ik naar de orthopeed geweest en die zei dat ik een half jaar niet meer mocht voetballen, wat voor mij een ramp is omdat is erg vaak voetbal. Ik kon wel een operatie doen, maar dat was 50% kans dat het zou lukken omdat het moeilijk zat, en als het zou mislukken heb ik er een extra zwak plek bij. Heeft iemand ook eens zoiets gehad, en hoe heb je dat toen aangepakt? Iemand nog tips ofzo, want ik zou er echt alles voor over hebben om hier vanaf te komen!!

  Reactie
  #2

  Helaas, er zit niets anders op dan erg veel geduld te hebben met jouw klachten. Als je profvoetballer was geweest of een erg goede orthopeed had gehad, dan zou je je kunnen laten opereren, maar ook dan is de herstelperiode niet zo kort als je zou wensen. En als je de adviezen helemaal niet opvolgt, heb je kans dat je erg lang met de pijnklachten blijft zitten met alle gevolgen van dien.

  Reactie
Reageer op: Kapotte voet
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief