Online vragen stellen

  • #121

    Ga met die klacht naar de huisarts

    Reactie
    #122

    hoi ik ben cathy mijn vraag is ik weeg 100 kilo en ik ben 44 jaar kan dat

     

    Reactie
    #123

    Bij mijn bloedonderzoek waren volgende waarden te hoog,

    MCH   33,1     en moet zijn : 27,0-32,0 pg

    MCHC  37,0   en moet zijn : 30,0-35,0 g/dL

    De andere waarden waren allemaal goed.

    Mijn vraag is of er iets scheelt met mijn bloed en moet ik daarvoor terug naar de dokter.

    Mvg.

    Reactie
    #124

    Kunnen kan alles..... hoe groot ben je?

    Reactie
    #125

    Dat zijn maar geringe afwijkingen. Dat zal geen probleem zijn. Je kunt het natuurlijk altijd met je huisarts bespreken

    Reactie
    #126

    Hai

    HOORDE GISTER DAT I ARCHILLESPEESONTSTEKING HEB, HADVVEEL PIJN ACHTERKANT HIEL. NU MAG IK 2MAANDEN NIET LOPEN, IS DAT ECHT NODIG.

    Zieop internet andere dingen staan. Heb Etoricoxib gehad voor 2 maanden.mag alleen lopen met kruk maar dat lukt niet ben 62jr.2maanden binnen is echt heel erg voor mij

    Gr bert

     

     

     

     

     

     

    Reactie
    #127

    mijn teennagel is blauw heb er niets  op laten vallen of gestoten hoe komt dat

    Reactie
    #128

    wat is het als er bloed in urine voor komt

    Reactie
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #129

    Moeilijk om daar zo antwoord op te geven. Misschien een urineweginfectie

    Reactie
    #130

    Ik heb last van verkeerd ademhalen

    volgens een eerste hulp arts verkrampen mijn tussenribspieren waardoor ademhaling verstoord word

    Ik heb veel last van mijn rug zoals hernia en veel geblokeerde wervels

    De klachten van verkeerd ademen zijn divers en zeer vervelend,ik ben al meerdere malen naar huisarts gegaan maar zonder enig resultaat.Op dit moment weet ik niet meer wat te doen ,eigenlijk ben ik op zoek naar een dokter die door goed onderzoek en testen mij kan helpen,maar waar vindt ik die

    Heeft u een idee

    gr Hans

    Reactie
    #131

    Gezien de rugproblemen zou je naar een neuroloog kunnen gaan

    Reactie
    #132

    Ik heb een bult in de holte van mijn been,naast mijn vagina.Wat kan dit zijn?

    Reactie
    #133

    Misschien een lymfeklier...

    Reactie
    #134

    Beste,

    Ik ben een student aan de universiteit van antwerpen en heb een vraagje i.v.m het kortstondig gebruik van 1 rilatinepil per dag. Is het schadelijk in de mate dat ik het zou gebruiken en wat met mijn neurotransmitterregulatiesysteegraag

    graag een feedback zo snel mogelijk aub

    Reactie
    #135

    Het is nooit goed om dit soort medicijnen die verwant zijn aan speed, zomaar te gebruiken, zonder medische noodzaak. Het is in principe gewoon harddrug gebruik.

    Reactie
Reageer op: Online vragen stellen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief