Astigmatisme

 • #1

  Hoi!

   

  Ik ben gisteren naar de oogarts gegaan omdat ik al weken of zelfs een maand last heb van hoofdpijn aan mijn wenkbrauwen, op mijn ogen en soms achteraan mijn ogen ook. Als ik lees, met mijn gsm bezig ben of op mijn pc wordt dit erger. Ik heb ook vermeld dat ik meerdere keren last heb gehad met migraines, maar nooit zo lang en specifiek in mijn ogen.

  Oogarts zag niets verkeerd, enkel dat ik astigmatisme heb. Blijkbaar wilt hij me geen bril hiervoor geven omdat ik nog te jong ben (ik ben 23), maar later zal ik het onvermijdelijk moeten dragen. Hij heeft me hiervoor enkel oogdruppels gegeven en zegt dat mijn hoofdpijn hoogstwaarschijnlijk van iets anders komt, misschien mijn sinussen. Ik ben vorige week reeds naar mijn huisarts gegaan en zei dat het niet mijn sinussen zijn.

  Ik weet het niet meer en word hier echt ongerust over. Als ik op het internet zoek naar de symptomen van astigmatisme komen al mijn klachten overeen, maar mijn oogarts raadt mij af om een bril te dragen, ook geen leesbril om mijn klachten te verminderen, hij zegt dat mijn ogen nog moeite moeten doen, zeker op zo een jonge leeftijd. Ik snap niet goed wat mijn leeftijd te maken heeft met het wel of niet dragen van een bril.

  Ik probeer oplossingen te vinden voor mijn hoofdpijn, maar vind het wat moeilijk, zeker door de uitleg van de oogarts. Ik dacht om een blue light bril te dragen, maar dat werkt natuurlijk enkel voor de pc en gsm.

  Tips zijn zeker welkom, ik word hier echt ongerust over, ik denk altijd aan het ergste en dit helpt niet echt.

  Reageer
  #2

  Vraag een verwijzing voor de KNO arts om te kijken of het niet toch je bijholten zijn. Mocht dat niet zo zijn, ga dan voor een second opinion naar een andere oogarts

  Reageer
Reageer op: Astigmatisme
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief