Tweede keer zichtbare aderen

  • #1

    Dit is de tweede keer in korte tijd dat de aderen in mijn linkeroog veel roder zijn dan mijn rechteroog. Ja, er zitten meer (zichtbare) anderen, nee, normaal zie je dit verschil niet

    bij de eerste keer was het (denk ik) verklaarbaar, ik had een oud mascara borsteltje gebruikt om een andere mascara uit te kammen. Dat gaat brokkelen. Had de dag erna dus het gevoel dat er wat in zat en bleef maar wrijven.

    dit maal? Geen idee. Ik heb wel flink mn neus lopen uitbaggeren vandaag, maar dan verwacht ik ook zoiets bij mijn rechteroog te zien? Ook is weer zo ver dat mijn gezichtsspieren rondom mijn oog (vooral bij mijn wenkbrauw) vast zitten en het af en toe pijnlijk is als ik mijn ogen draai. Verder heb ik geen irritatie lasten en heb ik er niet aangezeten.

    Komt dit toch door het snuiten?/de spier?  Dat het het ene oog meer beïnvloed? Qua ogen ben ik altijd snel angstig als iets “afwijkt”

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Dat kan door snuiten komen en hoeft niet in beide ogen tegelijk op te treden

    Reageer
Reageer op: Tweede keer zichtbare aderen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief