Subtiele proptosis

  • #1

    Ongeveer 10 jaar geleden is er een scan van mijn hoofd gemaakt omdat ik veel hoofdpijn had, steken in hoofd en links boven oog pijn heb.

    Nu blijkt dat subtiele proptosis links heb zonder aanwijsbare oorzaak. Ik Moest met spoed naar de oogarts. Mijn oogkas staat schijnbaar te ver naar voren.

    Mijn oogarts zei dat het wel meeviel. Dus daar weggegaan. Later ben ik naar een andere oogarts geweest en die zei zo iets maar je denkt toch niet dat ik die oogkas ga opereren of zo iets. Ik begrijp dat dat niet kan of een hele zware operatie is, maar het kan wel mijn oogklachten verklaren misschien. Ik heb al jaren hele moeie ogen. Zie ook wel eens dubbel. Heb droge ogen en daar druppels voor. Maar die erge moeheid blijft. Links heb ik altijd het idee gehad dat mijn oog erg naar voren staat. Is dat wat ik heb niet gevaarlijk ? En echt niets aan te doen. Ik werk halve dagen gelukkig, want hele zou ik niet kunnen.

     

     

     

     

     

    Reageer
Reageer op: Subtiele proptosis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief