Wazig gezichtsveld

  • #1

    Beste allen, af en toe heb ik een wazige vlek in mijn gezichtsveld (linkeroog). Soms is mijn gezichtsveld in mijn linkeroog helemaal wazig, maar soms is het ook een wazige vlek. Wanneer ik dan een aantal keer knipper verdwijnt het soms wel, maar ook af en toe niet. Later zakt het wel weg. Ik zie af en toe zoiets (zie foto). Het is niet dat ik dit de hele dag zie. Maar het zijn soms echt van die wazige vlekken in mijn gezichtveld. Alsof er even een lens voor mijn ogen komt. (Dat gevoel wanneer je net wakker bent en een beetje wazig ziet).Heeft dit te maken met droge ogen of moet ik we zorgen maken om staar glaucoom? Ik hoor het graag als mensen tips hebben of ervaring hier mee hebben.

    Alvast hartstikke bedankt.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Btw als ik er geen last van heb zie ik wel alles. Dus als ik op 1 plek concentreer zie ik alles gewoon prima geen vlekken of iets. Het voelt soms geïrriteerd, alsof er wat in zit.

    Reageer
    #3

    Iemand?

    Reageer
    #4

    Glaucoom zou andere klachten geven. Ga naar de huisarts en vraag een verwijzing voor de oogarts

    Reageer
    #5

    Bedankt John, zou het denk je te maken kunnen hebben met droge ogen. Mn ogen zijn namelijk ook af en toe waterig

    Reageer
    #6

    Dat zou kunnen

    Reageer
Reageer op: Wazig gezichtsveld


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief