Twijfel of ik lichtflitsen zie

 • #1

  Ik heb de laatste tijd dat ik soms een lichtflits zie. Zo zat ik gisteravond in het donker op mijn telefoon en ik zag een kleine flits van nog geen seconde. Nu net weer, ik dacht dat de lamp in de kamer een keer heel kort knipperde of oversloeg. Het laatste weet ik dus niet of het echt zo was of niet. Maar ik zit me nu helemaal zorgen te maken. Heb de laatste tijd weleens oogtesten online gedaan en ik zie super scherp. Ik heb wel stress en mijn spieren staan strak in mijn nek en rug, maar weet niet of dat ermee te maken kan hebben. Ik maak me ook zorgen om hersentumor of epilepsie. Heb weleens hoofdpijn maar dat komt denk ik omdat mijn spieren zo strak staan. Moet ik me zorgenĀ  maken? Ik zie verder geen vlekken of iets.

  Reactie
  #2

  Stress, spanningen en op je telefoon in het donker.... dat is niet goed voor je ogen

  Reactie
  #3

  Denk je dat dat de oorzaak kan zijn John? Of moet ik me zorgen gaan maken? Ik heb het weleens vaker en miss wel als ik op mijn telefoon zit maar dat weet ik niet helemaal zeker...

  Reactie
  #4

  Ik denk toch dat het de oorzaak is

  Reactie
  #5

  Nog een opmerkend iets. Wij hebben in onze slaapkamer allemaal witte muren. Als ik net wakker ben dan zie ik altijd een soort van kleine vlekjes of draadjes die meebewegen. Ik heb daar voor zover ik weet geen last van overdag of in de avond.. Is dit een bijkomend probleem? Dat heb ik namelijk al wel heel lang.. Maar nogmaals is mijn zicht verder niet slecht, volgens de online oogtest zie ik juist bijzonder goed..

  Reactie
  #6

  Dat zijn floaters. Dat is een onschuldig verschijnsel

  Reactie
Reageer op: Twijfel of ik lichtflitsen zie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief