Lichtflisten ooghoeken

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 26 jaar en sinds een aantal dagen merk ik dat ik lichtflitsen in het donker begin te zien (uitsluitend in mijn ooghoeken als ik zeer abrupt in mijn ooghoeken kijk) Ik zie dan een soort halve maantjes. Ik kan dit dus uitsluitend op commando doen. Zodra ik dit op commando doe merk ik dat mijn oogspieren hierna lichtjes pijn doen en vermoeid aanvoelen.

    Nu heb ik soortgelijke klachten al eerder gehad ongeveer tien jaar geleden. Mijn dokter heeft toen aangegeven dat dit kan ontstaan door stress en/of migraine. Ik wil toch deze week voor de zekerheid naar de dokter maar ik vroeg mij af of ik mij zorgen moet maken. Deze dagen lig ik ziek thuis met de griep en mijn ogen zijn ook zeer vermoeid dus dat werkt ook niet mee.

     

    Dankje

    Reageer
    #2

    Hoi, ik denk niet dat je je hier zorgen om hoeft te maken, aangezien je het eerder hebt gehad. Als het toen iets ernstigs was zou het toen wel boven water zijn gekomen. Tevens hoor ik ook heel vaak mensen in mijn omgeving die last hebben van aparte klachten gedurende dat ze griep hebben.

    Ik zou me er niet teveel op focussen.

    Succes&Beterschap gewenst

     

    Reageer
Reageer op: Lichtflisten ooghoeken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief