Wazig zicht

  • #1

    Beste,

    Ik heb een lange tijd al last van de volgende klachten: Wazig zien tijdens het auto rijden en een erg vermoeid gevoel hele dagen door en elke dag van de week ook heb ik erge nekpijn en ben ik heel erg duizelig en mijn cordinatie is ook erg slecht heb het gevoel of er een wolk in mijn hoofd zit of een soort van watten. Als ik auto rijd moet ik erg met mijn ogen knijpen en ben overgevoelig voor licht. Ben verschillende keren bij de optien geweest en elke keer de zelfde sterkte ook ben ik al gedruppeld. Ik merk als ik mijn bril afzet en een dag zonder doe dat deze klachten aanzienlijk verminderen maar ik krijg dan wel hoofdpijn omdat ik wel de sterkte nodig heb. Ik heb een sterke van +2.5 en +1.25. hoe kan dit zo komen? Komt dit door mijn ogen of kan het ook door andere factoren zijn?

    Ik heb er erg last van en kan nauwelijks meer autorijden

    Hopelijk iemand die iets weet

    Reageer
    #2

    Het zou door de ogen veroorzaakt kunnen worden. Ga naar de oogarts, en laat daar je ogen eens meten

    Reageer
    #3

    Hi,

    Je bent ook erg vermoeid en ziet wazig , dit kan ook door andere factoren veroorzaakt worden. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan te veel druk en onrust op je werk of in het dagelijks leven wat in een (te) grote hoeveelheid stress resulteert met alle gevolgen van dien. Ik heb geen idee of dit bij jou van toepassing kan zijn ..

    Hebben ze bij de opticien ook een onderzoek gedaan naar de gezondheid van je ogen?

    Groetjes Chiel

    Reageer
    #4

    Je kan denken aan factoren als voedingspatroon, tekorten aan voedingsstoffen, scheefstand van de atlas (bovenste nekwervel). bloedonderzoek zegt niet zoveel over tekorten; op alternatief gebied zijn andere testmethoden voorhanden.

    Reageer
Reageer op: Wazig zicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief