Flikkerend zicht ogen

  • #1

    Gegroet,

    Ik heb de afgelopen jaren een flikkerend beeld gehad in mijn zicht. Ik zie altijd kleine zwarte beelden door op de achtergrond (te vergelijken met ruis op de tv van vroeger), minder waarop ik zelf aan het concentreren ben. Dit maakt een boek lezen bijna onmogelijk omdat ik al de letters in het boek zie vliegen en mij niet erop kan concentreren. Ik dacht eerst dat ik niet kon lezen door mijn ADHD, maar ik ben er reeds achtergekomen dat er iets mis is met mijn zicht. Ik heb geen hoofdpijn of iets.

    Wat ook voorkomt is dat de "ruis" vormen heeft van vorige opjecten die ik heb gezien, bijvoorbeeld als ik naar de klok op de muur kijk en daarna een meter naar links kijk, zie ik op die plek flikkerende beelden van die klok. Het is ook erg merkbaar als ik naar de lucht kijk.

    Is hier iets aan te doen?

     

    Mvg

    Caspar

    Reageer
    #2

    Ik heb ook een aantal maanden nu al een flitsend zicht. Alles beweegd en rechte lijnen met veel reflectie flits ook in het beeld. Zeer verontrustend. Ook veel last van mouches. Heb al meerdere afspraken in het ziekenhuis gehad en er schijnt niks ergs aan de hand te zijn. Nou zo voelt (ziet) het er niet uit.

    Reageer
    #3

    Hoi

    Ik herken mij erg in het verhaal van Casper, ook merk ik lichtverstrooiingen in mijn beeld. Als ik naar de televisie kijk en of de koplampen van de auto. (ook overdag). evenals de nabeelden. Echter heb ik geen last van het niet kunnen lezen.
    Inmiddels ben ik naar verschillende oogcentrums geweest en niks word gevonden.
    Ik ben ook erg ongerust en hoop dat het weer af zal zakken.

    Groeten

    Reageer
    #4

    Ik weet niet of het hetzelfde is als bij jullie, maar ik had soms een soort raster van lijnen in mijn zicht met blauwe lichtpuntjes. Deuken in de weg die er niet waren. Ook wel pulserende vlekken soms. Absoluut geen pijn.
    Ben naar de opticien gegaan en die zei dat het oogmigraine was. Geen pijn geeft dat.

    Reageer
    #5

    Mm nou die golven in de muur heb ik wel eens en of kleine structuren bewegen soms. Maar het beeld blijft constant een soort van bewegen. Een heel onrustig gevoel geeft het. Ik weet niet of je dat ook ervaart?

    Reageer
Reageer op: Flikkerend zicht ogen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief