vervorming/ verdikking lip?

  • #1

    Hallo,

    gister voelde ik een kleine kriebel in mijn lip. Ik keek later in de spiegel en het viel mij op dat er een soort verdikking zit rechts op mijn bovenlip naast het midden zeg maar. (op de foto links van het midden bovenlip). Het ziet er verder niet rood uit ofzo en jeukt ook niet meer. wellicht dat dit altijd zo is geweest, het valt mij alleen op dat het er anders uit ziet dan de andere kant. Ik vroeg mij alleen af of dit een koortslip kan zin. ik heb dat nog nooit gehad dus ik weet niet hoe een (beginnende ) koortslip voelt en er uit ziet. ik voeg twee foto's toe in de hoop dat iemand het kan bekijken. Ik snap dat ik misschien moet afwachten maar ik vraag het voornamelijk ivm besmettelijkheid (pasgeboren baby). Dank.

    Reageer
    #2

    Op de foto is niet veel bijzonders te zien op dit moment. Het zou een koortslip kunnen zijn..maar dat zal je dan de komende 2-3 dagen gaan zien.

    Reageer
Reageer op: vervorming/ verdikking lip?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief