Vraag kans

  • #1

    Hallo,

    Ik ben vanavond ik een café geweest en ik heb sinds eergisteren een koortslip. Daar ben ik altijd erg voorzichtig mee en het volgende gebeurde vanavond; mijn koortslip was een korstje geworden. Dit is doordat ik het een beetje week maakte met mijn tong en zacht geworden was en om dit ‘zachte’ stukje weg te halen ben ik toen met een flink stuk papier en aantal keer dubbelgevouwd gaan deppen en heb toen per ongeluk het open gehaald. Er kwam een klein beetje bloed uit en dat heb ik allemaal drooggedept en daarna ben ik echt grondig mijn handen gaan wassen. 2 uur later heb ik in de tussentijd aan een bar gezeten en enorm aandacht geschonken aan het in de buurt komen van mijn lip. Vervolgens moest ik naar de wc, enorm nodig, en ben ik mijn handen voor het plassen gaan wassen (voor de zekerheid). Echter moest ik enorm nodig plassen en heb ik na 10 a 15 sec wassen mijn handen half gedroogd met een wc papiertje en ben gaan plassen.

    mijn vraag is, misschien een extreme gedachten; kan ik hierdoor herpes genitalis hebben gekregen? Ik ben er altijd al enorm bang voor geweest en vermijd het direct aanraken van mijn mond, maar als ik dan mijn handen niet grondig kan wassen en drogen voor het plassen maak ik mij enorm zorgen.

    Reageer
    #2

    Nee hoor.

    Reageer
Reageer op: Vraag kans


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief