Huisarts weigert bloedonderzoek

  • #1

    Ik ben anderhalf maand geleden naar de huisarts geweest met mijn klachten en wilde graag even bloed laten prikken. Dit vond hij niet nodig en zei dat ik de klachten moest aankijken en later eventueel weer contact opnemen. In de tussentijd is het duidelijk geworden dat ik af en toe ook last heb van een lage bloeddruk, naast mijn andere klachten. Hij weigert wederom mijn aanvraag om bloed te laten prikken, dit omdat hij zegt dat ik voorgaande jaren ook wel eens wat heb laten onderzoeken zonder resultaat.

    Mijn klachten zijn o.a. duizeligheid, trillen, misselijkheid, het gevoel dat ik misschien wel zou kunnen flauwvallen, vermoeidheid en minder eetlust.

    Nu wilde ik vragen wat ik kan doen? En of deze klachten ook echt geen reden zijn om een onderzoek te verrichten? Ik snap niet zo goed waarom hij weigert aangezien het voor mijn eigen risico komt.

     

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Dit zul je dan toch met je huisarts moeten bespreken. Vraag hem waarom hij dat niet wilt laten doen.
    Doe ook even de test op:
    https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
Reageer op: Huisarts weigert bloedonderzoek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief