Ik wordt gek van mijn zicht

  • #1

    Beste dokters en medisch bekende,

    Ik ben 24 jaar en ik heb al heel erg lang last van mijn zicht, ik ben hier meerdere malen voor naar de dokter geweest maar die snapt het probleem niet goed genoeg, ik zal het proberen zo goed mogelijk te formuleren; ik heb al sinds mijn 8e jaar het gevoel alsof ik door glas naar de wereld kijk en daar bedoel ik mee dat ik altijd het idee heb dat ik door ruis beeld kijk naar alles wat ik zie, vooral bij witte tinten zie ik het het meest en snachts als het donker is. mijn ogen voelen ook niet fijn aan beetje alsof het droog is, ik heb ook veel last van overprikkeling en heftige hoofdpijnen rond mn rechter oog wat bijna als kluster hoofdpijn ooit is verklaard. Maar dokters zeggen hier niet veel mee te kunnen doen en mij belemmerd het echt heel erg ik heb ook het idee dermate ik ouder ben geworden het erger wordt, maar de hoofdpijn is verdwenen. Ze keren het altijd terug op allergie en schrijven me dan allergie pillen voor maar dit is het echt niet dat weet ik zeker. Mijn energie levels zijn ook heel erg laag.

    Heeft iemand enig idee wat ik bedoel of het zelfde meegemaakt? Het voelt namelijk alsof ik steeds minder in mn lichaam zit of alsof het allemaal minder echt is en vindt het echt heel erg naar.

    Gr michiel

    Reageer
    #2

    Misschien eens advies vragen op natuurgeneeskundig gebied. Kan te maken hebben met tekorten aan bepaalde voedingsstoffen, mindere werking van de lever, candida enz. Electrosmog kan ook een ongunstige werking hebben op tal van klachten. En slapen beter op een bed en matras zonder metalen erin, voor een betere aarding en ontspanning van je lichaam, wat ook beter is voor je ogen.

    Reageer
    #3

    Leer er maar mee leven, ik heb zelf oorsuizen.

    Natuurkundig hoef je het niet te gaan zoeken, veelal oplichters die mensen die wanhopig zijn geld afhandig willen maken.

     

    Ben je al een naar een oogarts geweest? En dan niet z'n simpele oogarts, een deskundige, hier ook expliciet om vragen anders kan je 2x en het aller beste is een universitair ziekenhuis, zij hebben toch net wat meer kennis dan een standaard ziekenhuis waar alleen diabetes voor komt of andere standaard ziektes.

    Reageer
    #4

    Oorsuizen kan ook te maken hebben met tekorten aan bepaalde voedingsstoffen, tekort aan melatonine, teveel aan histamine, candida, verkeerde stand van de atlas enz. Een goede natuurgenezer kijkt naar oorzaken, in plaats van symptomen te bestrijden, zoals in de reguliere gezondheidszorg.

    Reageer
Reageer op: Ik wordt gek van mijn zicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief