Troebel zicht en moeite met kijken

 • #1

  Hallo,

  Ik ben een jongen van 18 jaar, heb sinds 8 jaar Diabetes Type 1, en sinds ondertussen een klein jaartje last van mijn ogen.

  Ik vind het erg moeilijk te beschrijven maar ik heb erg last van mijn ogen in het dagelijks leven, mijn zicht is een beetje troebel, ik voel een lichte pijn achter mijn ogen bij het bewegen van mijn ogen en ik heb veel moeite om te focussen. Als ik iemand aankijk heb ik soms het idee dat mijn ogen wegdraaien ofzo...

  Tv kijken of naar een beeldscherm kijken is erg vervelend. Ik moet continu even knipperen met mijn ogen om weer scherp te kunnen zien en net na het knipperen is mijn zicht heel erg glazig.

  Ik heb dit nu voor ongeveer een jaar en het belemmert me heel erg in mijn dagelijks leven omdat ik continu met mijn ogen bezig ben.

  Ik heb in Mei een jaarlijkse controle gehad voor mijn ogen ivm Diabetes en toen is Retinopathie uitgesloten, er werd gelukkig niks ernstigs gevonden dus vertelde ik over mijn klachten en toen kwam eruit dat ik moeite had met focussen en dat ik daarvoor cursussen moest gaan volgen maar voor de pijn en troebel zicht weet ik nog steeds niet de achterliggende reden...

   

  Ik hoop dat iemand mij kan helpen!

  Reageer
  #2

  Dit is toch echt iets voor de oogarts. Ik zou je toch willen aanraden, om terug te gaan naar de oogarts bij aanhoudende klachten.

  Reageer
Reageer op: Troebel zicht en moeite met kijken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief