Pijnlijke steken in lichaam

  • #1

    Hallo daar!!

    Ik ben 13 jaar en heb vaak last van pijnlijke steken. En het begon eerst in mijn vingers, toen werden het me handen en polsen. En nu gebeurt het zelfs soms in mijn been of tenen. Het zijn pijnlijke steken die ik om de 2 seconden voel. Het is een soort moment en dan voel ik op een bepaalde plek steeds om de 2 seconden een steek. Het begon ongeveer 3 jaar geleden maar ik dacht dat het normaal was. Ik heb ook vaak dat mijn botjes knakken. Of dat mijn vingers snel pijn doen. (De botjes in je vinger) Als ik op sta van de bank bijvoorbeeld hoor je heel vaak en hard dingentjes knakken. Het doet vaak ook pijn. Maar soms zit ik gewoon op de bank en beweeg ik mijn hand en dan knakt het al.

    Ook heb ik als ik bijvoorbeeld mijn spier aanspan in mijn been dat hij soms blijft hangen en niet terug springt. (beetje apart uitgelegd) en dan wordt de spier hard en gaat het ook steken. Dit stopt wel na een tijdje..

     

    Is dit iets allemaal ernstigs of moet ik hier mee naar de dokter?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Als de klachten aanhouden, ga dan eens naar de huisarts.

    Reageer
    #3

    Oke dankuwel

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke steken in lichaam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief