Bloed komt niet naar buiten behalve met afvegen

  • #1

    Hoi,

    Ik heb deze maand een nogal vreemde ongesteldheid en vraag me toch af hoe dat nou komt en of er mensen zijn die dit herkennen. Ik ben nu 4 dagen ongesteld maar heb eigenlijk nog niet echt een maandverband nodig gehad. Het bloed komt namelijk niet naar buiten. Maar als ik naar de wc ga en afveeg is er juist wel bloed en best een klodder de eerste veeg en daarna gewoon een beetje bloed. Ik heb ook 1 dag gehad dat ik gewoon heel de middag niet gebloed heb, ook niet bij het afvegen. Ik dacht eerst dat ik misschien zwanger was omdat ik de pil een keer vergeten was en symptomen had. Maar die symptomen zijn nu bijna allemaal weg, behalve de moeiheid, en de ongesteldheid is al even bezig. Het is ook geen bruin of rozig bloed, het is echt rood bloed, soms een beetje aan de donkere kant. Maar het lijkt er ook op dat de bloed dunner is dan normaal, niet zo slijmerig als altijd maar daarom is het dus alleen maar raarder dat het er niet uitkomt lopen tot is afveeg. Heeft iemand enig idee??

    Reageer
    #2

    Ik zou me er niet al te druk om maken. De ene keer is het wat slijmeriger en soms wat klonteriger. Kan gebeuren.

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Hoi mona ben je na die klachten nog wat te weten gekomen

    Reageer
    #4

    Ik ben een vrouw van 80 jaar,
    Mijn baarmoeder en eierstokken zijn al ruim
    45 jaar verwijderd,
    Soms met afvegen van de vagina komt er wat bloed mee,

    Reageer
    #5

    Dan zou ik je toch willen aanraden om met die klachten naar de huisarts te gaan.

    Reageer
    #6

    Ik ben een tiener maar ik wil gewoon iets zeker want ik ben gewoon in de war wat er gebeurt. Vandaag was ik moe dus ging ik slapen daarna naar de wc. Ik veegde mijn vagina af met een wc papiertje en er kwam bloed af eerst dacht ik huhh ben ik ongesteld. Want ik ben nog nooit ongesteld geweest. Dus ik deed een maandverbandje om voor de zekerheid. Paar uur later ging ik weer naar de wc en ik veegde weer af en toen kwam er heel veel bloed maar ik zag op mijn maandverband alleen Iets heel lichts geels verder niets. Mijn moeder vindt het ook een beetje raar.

     

    1. dus weet iemand wat er aan de hand is??
    Reageer
    #7

    Het kan toch je menstruatie zijn

    Reageer
Reageer op: Bloed komt niet naar buiten behalve met afvegen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief