Bloed verlies

Online ZorgZus
  • #1

    Goedendag,

    Al sinds een vijf tal dagen heb ik last van bloedverlies. Eerst was het vooral gemengd met wit verlies maar het wordt steeds roder en meer geconcentreerd bloed.

    Ik heb deze maand al 2 zwangerschapstesten gedaan dus dat is het zeker niet. Ik zit in de tweede week van mijn pil strip en heb deze vorige maand niet doorgenomen ofso dus regels zijn het normaal ook niet. Ik heb een blaasontsteking die nu betert maar daarbij heb je normaal enkel bloed bij het plassen heb ik gelezen dus daaraan ligt het ook niet denk ik.

    Zou u me kunnen helpen met waarhet bloed dan wel vandaan komt ajb?

    Alvast bedankt!

    Groetjes,

    Anoniem

    Reageer
    #2

    Het een tussentijdse bloeding kunnen zijn. Dat kan bij pilgebruik wel eens voor komen. Lees ook eens de bijsluiter van de pil

    Reageer
    #3

    Hormonale anticonceptie werkt ontregelend op je eigen hormoonhuishouding en bevordert een toestand van oestrogeendominantie en kan de kans op blaasontstekingen vergroten. Eventuele antibiotica verstoren je darmflora en zorgen voor verliezen aan vitaminen en mineralen en zijn een aanslag op je immuunsysteem.

    Reageer
Reageer op: Bloed verlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief