Bloedverlies

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi,

    Ik vroeg me af of iemand dit herkent. Ik ben een dame van 28 jaar en altijd regelmatig ongesteld geweest. Ik slik de pil al jaren niet meer.

    Mijn menstruaties zijn de laatse maanden heviger kwa pijn en bloeding. Ik voel het ook al ruim een week van te voren opkomen. Vorige maand ben ik 10 dagen ongesteld geweest. Ong een week voordat ik ongesteld moest worden deze maand had ik roze slijmerig bloedverlies. Zo'n 4 dagen lang verloor ik af en toe wat bloed zonder buikpijn. Ik heb ook gebloed bij gemeenschap. Een soa heb ik absoluut niet en mijn vriend is om redenen gesteriliseerd. Zwanger ben ik dus ook niet. Ik had de 19e ongesteld moeten worden en ik ben nu nog niet ongesteld. Vandaag opeens weer bloed verlies bij het toileteren. (Ik heb afgelopen jaren af en toe ongelovelijke pijn gehad in mijn buik na het vrijen)

    Ik ben bij de huisarts geweest en een echo laten maken. Dit ziet er allemaal goed uit. Ik sta onder controle bij de gynacoloog voor pap3a, nu 1 van de 3 jaar zonder hoog risico hpv gelukkig.

    Ik heb voor dit allemaal wel een afspraak bij de gynacoloog. Maar ik maak me wel zorgen, is dit iets wat kan voorkomen zonder ernstige onderliggende aandoening of zijn mijn zorgen terecht. Ik vraag denk ik om ervaringen hierin.

     

    Groetjrd

    Reageer
    #2

    Laat de gynaecoloog dan eens checken of je geen cyste op een eierstok hebt

    Reageer
    #3

    Ik heb een echo gehad van baarmoeder en eierstokken. Dit zag er goed uit.

    Reageer
    #4

    Dan maar eens afwachten wat de gynaecoloog ervan zegt

    Reageer
    #5

    In elk geval naar de dokter. Denk bij een langdurige bloeding aan oestrogeendominantie en tekorten aan voedingsstoffen. Pilgebruik bevordert die oestrogeendominantie en zorgt voor verlies van vitaminen e mineralen, wat zich niet vanzelf herstelt na stoppen. Dan zou je je lichaam moeten helpen om te resetten.

    Reageer
    #6

    Bedankt voor de reacties maar ik gebruik de pil al jaren niet meer. T is even afwachten dan hoe t gaat lopen en of er iets uit de afspraak komt. ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #7

    Hoe is het afgelopen?

    Ik zou eigenlijk ook ongesteld moeten worden, maar ik heb alleen een paar super kleine bloedspoortjes gezien op het wc papier. Dit is nog niet mijn menstruatie neem ik aan? Komt dit vaker voor vlak voor een menstruatie?

    Reageer
Reageer op: Bloedverlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief