ben k zwanger of is het sters?

  • #1

    Ik heb een vraag,

    Ik ben de laatste maand een beetje stom om gegaan met de pil. ik ben 1 week te laat begonnen aan mij pil omdat hij op was, ik heb een vaste vriend dus maakte me niet zo heel druk, in de pil na mijn ongesteldheid heb ik dus geen pil geslikt 1 week lang. Ik heb wel gemeenschap gehad.

    Ik heb erge twijfels wat ik nu moet doen ik heb koppijn, last in me onderbuik, harde buik, ruggpijn enz.

    Nu ben ik zo gaan twijfelen dat ik toch maar voor de zekerheid vast gestopt ben met de pil om te kijken of ik ongesteld werd ( heb me strip niet afgemaakt was onzeker)
    na 1 dag gestopt te zijn ben ik meteen ongesteld geworden en normaal zit er bij mij minstens 3 of 4 dagen tussen voor ik ongesteld word.

    Mijn vraag is nu, is het een tussentijdse bloeding en kan ik alsnog zwanger zijn? of is mijn lichaam helemaal ontregeld en kan het door de stres een schijnzwangerschap zijn.. Ik denk dat ik naar de dokter hiermee ga want weet er geen raad mee .. iemand tips ? (de zwangerschaptest vertouw ik nie echt al 2 x gedaan en werkt voor geen meter aantal maanden geleden al ) wat moet ik nu doen nog 1 week wachten tot mij ongesteldheid stopt, of weer beginnnen met de pil?

    Hoop dat iemand me kan helpen?!?!?!

    groetjes...

    Reageer
    #2

    Ik vind het verstandig dat je naar de huisarts gaat voor hulp in jouw situatie. Toch denk ik dat de huisarts je zal adviseren af te wachten en een zwangerschapstest te doen. Onveilig vrijen geeft een kans op zwangerschap.

    Reageer
Reageer op: ben k zwanger of is het sters?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief