Angst om zwanger te worden

 • #1

  Ik ben een meisje van 19 en maak mij enorm zorgen. Ik heb sinds kort een vriend waar ik seks mee heb. Hier zijn we erg voorzichtig mee, ik slik de pil en hij gebruikt meestal een condoom. Ik moet er namelijk echt niet aan denken om nu zwanger te zijn.. In augustus hebben wij onveilige seks gehad (niet in mij klaargekomen) en ik was die dag aan de diarree.. Voor de zekerheid de morning after pil genomen. Vlak daarna kreeg ik een vaginale infectie, 6 dagen canestengino gebruikt en dat is nu voorbij. Nu heb ik dinsdag de laatste pil gehad en een stopweek ingelast. Ik ben nogsteeds niet ongesteld, normaal ben ik het op de 3e dag van de stopweek.. Moet ik mij nu zorgen maken?? We zijn altijd al zooo voorzichtig 🙁 Of is mijn ritme verstoord door de morning after en canestengyno? Wat kan ik nu het beste doen, afwachten tot ik ongesteld word??

  Reactie
  #2

  Je hebt geen bloeding gehad van de MAP?

  Reactie
  #3

  Pil werkt ontregelend op je eigen hormoonhuishouding. Map doet dat nog meer. Vergeet vooral ook niet het langetermijneffect van die ontregelingen. Zou die alleen gebruiken bij noodsituaties.

  Reactie
  #4

  Ben toch ongesteld geworden, een dag voor ik de pil weer moet slikken. Behoorlijk veel bloed ook. Heb nog niet eerder gehad dat ik het zo laat pas werd. Ik heb de MAP gebruikt omdat ik aan de diarree was, en we geen condoom hadden gebruikt. Ik wou geen enkel risico lopen.

  Reactie
Reageer op: Angst om zwanger te worden
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief