Menstruatie lichter door afvallen/minder eten?

  • #1

    Hoi.

    Ik ben 26 jaar en ik zit al een hele lange tijd in de knoei met mijn gewicht. Ik heb nu al jaren overgewicht en ik probeer het te veranderen. Mijn grootste moeite was dat ik te veel at, dus nu ben ik dat aan het verminderen.

    ik heb mijn caloriën beperkt rond de 1200-1500 terwijl ik ook nog verschijnende groenten en fruit eet. Al wat afgevallen zover, rond 9 kilo in 2.5 maand, maar had nooit een verandering in mijn menstruatie.

     

    Ik heb mijn vorige strip doorgeslikt omdat ik met mijn vriend een paarweken op vakantie ging. Ik heb 1 of 2 dagen voor mijn laatste pil gevast voor 1 dag. Na mijn laatste pil heb ik toen mijn menstruatie door laten komen. Hij kwam rond de zelfde tijd als altijd wat altijd rond de 3de pil-vrije dag is. Ik merk op dat mijn menstruatie een stuk lichter is dan normaal. Normaal ga ik door een hoop menstruatie-pads heen per dag, nu gebruik ik er een stuk of 3 per dag. Ik heb ook totaal geen last van kramp of pijn.

    Kan mijn vorm van afvallen dit veroorzaakt hebben?

    Reageer
    #2

    Het zou van het doorslikken van de pil kunnen komen.

    Reageer
Reageer op: Menstruatie lichter door afvallen/minder eten?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief