Nervoheel

  • #1

    hallo,

    ik gebruik sinds 2 dagen Neroheel van het merk Heel-

    ik heb me suf gezocht en vond niet echt info over dit product ik gebruik dit om van mijn lusteloosheid af te komen (ik kom soms echt niet graag buiten sociaal contact daar heb ik soms geen zin in) ook pieker ik vaak.

    nu staat er dat dit middel voor stress, nervositeit, beginnende depressies, etc... ow ja en het is een homeopatische geneesmiddel. heeft iemand hier ervaring mee? of iemand met redelijk veel kennis in hoeverre en snel dit werkt

    Met Vriendelijke Groeten Ryan.

    Reageer
    #2

    Kijk hier voor meer info over Nervoheel.
    https://www.drogist.nl/download/file:1576116nlnervoheelpdf.htm
    Je lusteloosheid zal hier niet van over gaan. ik denk ook niet dfat het het juiste middel voor je is.

    Het zou echter beter zijn, om met de klachten naar je huisarts te gaan en ze met hem/haar te bespreken.

    Reageer
    #3

    Geachte Tandor,

    Waarom denkt u dat Nervoheel niet het juiste middel is voor de vraagsteller die graag meer wil weten van Nervoheel? U verwijst naar een bijsluiter waar geen informatie over Nervoheel op staat, waarschijnlijk de reden dat de vraagsteller meer wil weten over ervaringen met het middel. Verder raadt u de vraagsteller aan naar de huisarts te gaan. Het is niet onaannemelijk dat de huisarts juist dit middel heeft voorgeschreven en dat de vraagsteller juist daarom in het bezit is van Nervoheel.

    Ik in ieder geval heb het wel voorgeschreven gekregen van de huisarts, na 7 jaar anti-depressiva recepten van huisarts en psychiaters. De meeste huisartsen weten overigens helemaal niets van depressie en lusteloosheid, integendeel, maar u verwijst vraagsteller naar de huisarts als desbetreffende specifiek om ervaringen vraagt met dit middel en deelt mee dat dit middel u niet juist lijkt voor de vraagsteller of zijn/haar klachten. Vanuit welke hoedanigheid raadt u de vraagsteller dit middel af?

    Ik ben ook op zoek naar mensen met ervaringen met Nervhoheel. Wie?

    Bij voorbaat dank voor uw reactie.

    Reageer
Reageer op: Nervoheel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief