Diarreeremmer maar (nog) niet last van diarree

  • #1

    Hallo,

    Ik heb al een paar jaar last van een spastische darm, waardoor ik heel vaak op momenten waarop ik het niet kan gebruiken last krijg van diarree. Dit heeft er ook voor gezorgd dat als ik ergens zenuwachtig voor ben, dat deze zenuwen op mijn darmen gaan werken, en ik dus ook diarree krijg.

    Op echt hele spannende momenten, zoals als ik moet afrijden, gebruik ik dan een diarreeremmer, zodat ik zeker weet dat mijn darmen niet op zullen spelen.

    Ik gebruik diarreeremmers alleen wanneer t echt nodig is, zoals met afrijden of met vliegen. Dus maximaal maar 3 pillen per half jaar ofzo.

    Nu vroeg ik mij af, kan dit heel erg kwaad? Als ik bijvoorbeeld moet afrijden slik ik van tevoren een remmer, terwijl ik dan nog geen last heb van diarree.

    Alvast bedankt voor de reacties!

    Reageer
    #2

    als je het zo weinig gebruikt kan het niet echt kwaad, maar je moet de oorzaak proberen aan te pakken .
    Maak eens een afspraak bij de Acupunturist, die kan je wel helpen met darmklachten.
    Succes Brenda

    Reageer
    #3

    Oh oke, ik wist helemaal niet dat dat verholpen kon worden joh! De dokter zei in ieder geval dat er niks bestond tegen een spastische darm. Bedankt voor de reactie!!

    Reageer
Reageer op: Diarreeremmer maar (nog) niet last van diarree


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief