Arti forte voor gewrichtspijn werkt niet! maagklachten!

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Hallo,

  Sinds 3maand geleden nam ik op raad van de dokter arti forte voor mijn gewrichtspijnen.
  Na enkel tijdje deze pillen te nemen had ik echter geen resultaat,dagen werden weken en weken werden maanden 'geen resultaat' integendeel had ik elka dag pijn in mijn buik dus ik naar de dokter die mij doorsturen naar een specialist in het ziekenhuis.
  Daar blijk ik een maagbreuk te hebben opgelopen dat deze pillen veroorzaakt zijn!

  Groetjes
  Sabrina

  Reactie
  #2

  Vreemd, ten eerste is de werking volgens mij niet bewezen, dus het lijkt mij eerder een placebo-middel, en ten tweede vindt ik deze complicatie eigenlijk erg onverwacht. Het lijkt mij in ieder geva juist dit te melden bij het Lareb waar de oude SP-voorvrouwe nu directeur is.

  Lareb, meldpunt bijwerkingen geneesmiddelen:
  http://www.lareb.nl/Home.aspx

  Reactie
  #3

  Ik ben al jaren lang een Arti Forte gebruiker. Door mijn goede ervaring met het product heb ik mijn ganse familie en vriendenkring Arti Forte aangeraden.Ik heb nog nooit klachten van iemand met maagproblemen gehoord. Ik ben uit België afkomstig.
  Ps. Van de fabrikant heb ik vernomen dat Arti Forte voorlopig niet in Nederland te verkrijgen, maar dat er hard aan gewerkt word om dit wondermiddel ook daar heel vlug op de markt te krijgen.
  Waarschijnlijk heeft één of ander internetfirmatje hiervan gehoord en willen ze zo een prachtig product in een slecht daglicht plaatsen door deze onzin te schrijven. Schande....

  Peter

  Reactie
  #4

  Ik woon in Vlaanderen en ben ook al sedert een jaar Arti forte plus gebruiker en zeer tevreden van het resultaat. Ik treed Peter bij en vermoed dat een malafide persoon de onzin schrijft om het product in een slecht daglicht te brengen.

  Rosette

  Reactie
  #5

  een maagbreuk door arti forte . Dit is meer dan zever

  Reactie
  #6

  Mijn zus heeft me zojuist aangeraden om dit te nemen. Ik ben blij dit te lezen. Ik ben ook een Belgische en ga naar de apotheker gaan om meer uitleg daar ik nog een ander medicatie moet nemen. Ik hoop dat ik pijnverlichting door dit middel kan krijgen aan het kraakbeen vh borstbeen dat altijd ontstoken is. Hopelijk versterkt het kraakbeen ook daarmee. Gr.

  Reactie
  #7

  ik heb lange tijd gebruikt en met geweldig succes ben enige tijd gestopt en gewrichtspijnen komen terug conclusie het helpt wel degelijk op aan raden van mijn kini en eigen bevinding ga ik er terug gebruik van maken na amper maandje voel ik wel degelijk het verschil en maagproblemen is dikke larie dit is een geweldig product

  Reactie
  #8

  Arti Forte + is een top product . Het is zowat het enige middel waar ik mee gebaat ben .
  Dat er door deze samenstelling maagklachten kunnen ontstaan geloof ik niet .
  Ik ben er in ieder geval heel content van en ga het regelmatig halen in Holland waar sommige natuurwinkels het ook verkopen .

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik neem Arti Forte van Global Medics eigenlijk al sedert het op de markt is. Je merkt vooral hoe goed het werkt als je er even mee stopt en maagklachten heb ik nooit gehad ondanks het feit dat ik een zwakke maag heb.

  Reactie
  #10

  product werkt goed
  gebruik het nu ongeveer drie maanden, 3 en geen 4 tabletten per dag
  .
  Pijn is niet totaal weg doch kan reeds meerdere dagen zonder tramadol waar ik voorheen
  minimaal 300 mg per dag moest van nemen.
  Aanrader

  Reactie
  #11

  ook ik ,75 j, neem al 2 jaar , tweemaal per jaar een grote doos Arte Forte
  echt tevreden van de resultaten, geen wondermiddel maar toch een aanrader en vrij van inwerkingen op de maag
  groetjes alex

  Reactie
Reageer op: Arti forte voor gewrichtspijn werkt niet! maagklachten!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief