Wel of niet doen, xanax 0,25

 • #1

  Ik heb sinds november vorig jaar last van hevige paniekaanvallen en met behulp van cognitieve gedragstherapie en elke twee weken naar de psycholoog te gaan is het verbeterd maar ook heel verslechterd afgelopen twee weken. Ik zit met een constant “doemgevoel” zoals ik het noem op sommige dagen. Ik graak dan niet uit mijn hoofd. Hele dag druk op borst en tintelingen en soort branderig gevoel. Soms als ik aan het eten ben dat ik niet kan slikken precies en dan komt er terug de angst opspelen. Soms denk ik dat ik gek word. De huisarts heeft mij xanax 0,25 voorgeschreven voor de zware momenten maar door mijn ervaring als verpleegkundige en alle heftige dingen die ik op forums lees durf ik dit echt niet te gebruiken. Wat vinden jullie hiervan? Herkennen jullie je hierin?

  Reageer
  #2

  Als je verslavingsgevoelig bent, niet doen
  Indien niet zo, zou ik gewoon advies volgen van je dokter

  Reageer
  #3

  Ik denk niet dat de xanax voor problemen gaat zorgen.

  Je kunt ook naar een fysiotherapeut gaan voor ademhalingsoefeningen

  Reageer
  #5

  Al dan niet medicijnen slikken kan een keuze zijn. Echter met de juiste voeding en voedingssupplementen kan je een hoop bijsturen. Ook de rescue remedie en vooral de nachtversie kan helpen ontspannen.

  Reageer
  #6

  Ik ben al naar de fysio geweest voor ademhalingsoefeningen en ken ze uit mijn hoofd maar dat doemgevoel, gevoel van onbehagen is er soms een hele dag. Soms ook niet. Heel bizar gewoon. Het is niet echt een stem ofzo dat spreekt of een bepaalde situatie dat bij mij binnen komt maar meer een gevoel van onbehagen. Alle voedingssupplementen en goede voeding heb ik allemaal al gedaan.

  Reageer
  #7

  Misschien goed om dan toch terug te gaan naar de psycholoog

  Reageer
  #8

  Doe ik al vanaf november elke 2 weken

  Reageer
Reageer op: Wel of niet doen, xanax 0,25
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief