Sertraline merk en merkloos

 • #1

  Goedeavond al,

  vorige jaar ben ik naar de arts geweest in Turkije (omdat mijn komaf Turks is) en daar heb ik Sertraline gekregen van de arts voor mijn klachten, het was gewoon een merk medicijn. Nu is mijn medicijnen uit Turkije op en heb ik hier besteld van de apotheek alleen heb ik een merkloze Sertraline dit keer gekregen.

  ik krijg telkens het gevoel dat het minder (goed) gaat werken dan de merk Sertraline uit Turkije en dat ik bijwerkingen ga krijgen (vaak krijg ik buikpijn/krampen bij medicijn gebruik bij merk Sertraline had ik het niet).

  kan iemand me hierbij helpen/informeren?

  Reactie
  #2

  Het is mogelijk dat de hulpstoffen in het medicijn anders zijn dan in het oorspronkelijk medicijn. Bespreek het met je huisarts en vraag om een recept voor het merkmedicijn

  Reactie
  #3

  goedenavond, ik denk dat ik niet helemaal duidelijk ben geweest excuses, ik vroeg mij af of merkloze medicijn even goed zal zijn net als mijn merk medicijn die ik had.

  en tweede mocht er bijwerkingen optreden, doet sertraline zijn functie alsnog onlangs de bijwerkingen? (Ik heb nog geen bijwerkingen maar ben wel bang dat ik het wel kan krijgen omdat ik vaak buikpijn krijg hij medicatiegebruik).

  Reactie
  #4

  De werkzame stof in beide medicijnen is precies hetzelfde. Die zal zijn werk doen.

  Reactie
Reageer op: Sertraline merk en merkloos
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief