Wiet gebruik bij Maagdarm-infectie

  • #1

    hallo,
    ik ben Stef en ik ben een jongen van 18 jaar, en ik heb sinds vorige week zaterdag (misschien eerder) last van buikpijn, misselijkheid en stoelgangproblemen.

    Ik ben deze week maandag langs de huisarts geweest en vertelde mij dat ik waarschijnlijk een maagdarminfectie heb opgelopen. Nu rook ik al een paar jaar en vertelde de huisarts mij dat ik niet mocht roken. Hier ben ik dus ook vanaf gebleven. Ik heb nu sinds 2 dagen vrij weinig klachten, afgezien van een beetje misselijkheid/buikpijn in korte vlagen.

    Ik rook normaal ook altijd jointjes. Nu heb ik begrepen dat nicotine je sluitspier verzwakt, waardoor er makkelijker maagzuur in je slokdarm terecht kan komen. Geldt dit ook voor wiet? zo niet, zou ik nu gewoon wiet kunnen roken, zonder tabak?

    Met vriendelijke groet,
    Stef

    Reageer
    #2

    Ik wil hierbij toevoegen dat ik nog steeds constant een raar gevoel heb in mijn buik. Eetlust is nog prima, maar als ik bepaalde dingen eet, zoals chocola dan begint mijn maag wel vervelend te doen.

    Bij voorbaat dank,
    Stef

    Reageer
    #3

    Het is niet alleen de nicotine die problemen veroorzaakt maar afvalstoffen van het verbranden van de tabak zelf. Ook bij het roken van wiet komen er door verbranding afvalstoffen vrij. In hoeverre dat en de THC invloed heeft kan ik je niet zeggen. Ik zou het niet doen voor alle zekerheid.

    Reageer
    #4

    @tandor
    Prima, bedankt voor uw reactie. Weet u toevallig hoelang deze infectie nog zou moeten duren?
    Op internet staat dat het 4-6 dagen zou moeten duren, maar ik heb er nog steeds en beetje last van.

    m.v.g,
    Stef

    Reageer
    #5

    Ik kan die vraag helaas niet beantwoorden. Dat is toch voor iedereen verschillend...

    Reageer
Reageer op: Wiet gebruik bij Maagdarm-infectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief