Maagpijn na wiet roken of wijn drinken

  • #1

    Hoi,

    Voor het nieuwe jaar deed ik regelmatig een joint roken. Hier van kreeg ik regelmatig een opgeblazen drukkende maag van. In het nieuwe jaar kreeg ik heel veel maagpijn die niet meer weg ging daarna ben ik gestopt met wiet roken en sigaretten roken. Na 2 maanden was de maagpijn zo goed als weg. Nu heb ik gisteren een joint gerookt en kreeg meteen weer maagpijn (drukkend opgeblazen gevoel en moeite met ademen). Nu is het nog steeds niet weg maar hoe kan wiet en wijn zo’n reactie uitlokken op me maag? Want kan nergens iets vinden over dat mensen last krijgen van maagpijn na wiet gebruik.

     

    alvast bedankt voor de reactie

    Reageer
    #2

    Het kan voor iedereen anders werken. En jouw maag kan er blijkbaar niet tegen

    Reageer
    #3

    Beste Justin, je bent hierin niet alleen. Ik heb zelf vroeger een aantal jaar behoorlijk wiet gerookt en muziek gemaakt maar er kwam ineens een dag dat ik dacht dat ik een hartaanval ging krijgen. Het bleek dus wat anders, mijn maag ging zomaar uit het niets ineens vervelend doen. Zelfs na een paar hijsjes begonnen de klachten al en is het blijvend. Na zeker 15 jaar geen wiet gerookt te hebben, heb ik het voor de gein nog eens gedaan en de klachten zijn kennelijk blijvend, want ik kreeg weer dat vervelende pijnlijke gevoel in de maag en dat houdt ongeveer een klein kwartier aan. Kortom, afblijven van die troep en ga het zeker niet eten want dan wordt het nog erger voor een langere periode.

    Reageer
Reageer op: Maagpijn na wiet roken of wijn drinken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief