Bult in maagkuil

  • #1

    Een week drie geleden voelde ik een grote bult in mijn maagkuiltje. Precies in het midden en een klein beetje naar rechts. In eerste instantie had ik voor de rest geen klachten maar hoe meer ik er aan zat hoe pijnlijker het werd. Ik ben toen naar de huisarts geweest en die vermoedde misschien een hernia of een plotselinge ontsteking. Er is toen een röntgenfoto gemaakt maar daar zijn geen afwijkingen op te zien. Het advies was toen om het even aan te kijken.

    We zijn nu drie weken verder en de bult is er nog steeds (niet groter maar ook niet kleiner). Inmiddels ben ik ook met regelmaat licht misselijk na iets te eten en moet ik meer boeren.

    De bult is hard en zo’n 5cm groot. Je kan het niet bewegen maar soms heb ik het idee dat de bult wat naar beneden is gezakt maar later toch weer in het maagkuiltje zit. Als ik er niet aankom doet het ook geen pijn, inmiddels vraag ik me echt af wat het kan zijn en haal ik me vanalles in mijn hoofd. Hopelijk hebben jullie suggesties of ideeen.

    Reageer
    #2

    Ipv suggesties op een forum vragen, zou ik terug naar de huisarts gaan.
    Je hebt het aangekeken, je klachten verbeteren niet.
    Laat je de huisarts dat niet weten, gaat die er van uit dat je klachtenvrij bent.

    Reageer
    #3

    Dat ga ik ook zeker doen maar dat kan pas na het weekend want deze week is de praktijk gesloten ivm vakantie van de ha en de waarnemer neemt alleen spoedzaken aan. Dus voor het zover is wilde ik graag even mijn verhaal kwijt en misschien wat suggesties krijgen.

    Reageer
    #4

    Suggesties heb je weinig aan, omdat ze nergens op gebaseerd zijn. Je zegt al dat je je vanalles in je hoofd haalt, dan kun je beter gewoon of toch de vervangende huisarts bellen of verder onderzoek afwachten.

    Reageer
Reageer op: Bult in maagkuil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief