Gastrale metaplasie

"/> Gastrale metaplasie - Medische Forum - Dokter.nl

Gastrale metaplasie

 • #1

  Hoi, weet iemand wat gastrale metaplasie in de twaalfvingerige darm betekend?

  Reageer
  #2

  Google?

  Reageer
  #3

  Als ik het antwoord op google had gevonden zou ik hier niet zijn..

  wat is dit voor een slechte forum zeg. Er wordt telkens heel arrogant geantwoord dus ik snap niet voor wat deze forum nog bestaat.

  Reageer
  #4

  Iedereen kan en mag hier reacties plaatsen . Het is een openbaar forum. Dat wil niet zeggen dat het een slecht forum is, maar dat jij andere verwachtingen hebt.
  https://www.dokter.nl/disclaimer/

  Gastrale metaplasie in het duodenum (twaalfvingerige darm) weil zeggen dat er maagvliescellen in het duodenum zijn aangetroffen die daar normaliter niet horen te zijn.
  Btw heel goed op internet te vinden.

  Reageer
  #5

  Ik neem aan dat deze info uit een verslag van een onderzoek komt dat nog met je besproken moet worden.

  Reageer
  #6

  Bedankt voor uw reactie. Ik heb wel vaker reacties gezien van “suus” wat ik wel een beetje gemeen vond. Ik dacht dat hij of zij ook een van de eigenaren van dit forum was. Vandaar dat ik zo reageerde.
  ik had op internet wel gevonden wat metaplasie inhoudt, maar er stond dat er verschillende vormen waren. Gastrale stond er niet tussen vandaar dat ik dacht of iemand hier misschien wist wat dat inhield.

  iniedergeval heel erg bedankt!

  Reageer
  #7

  Ik reageer niet gemeen, ik ben alleen van mening dat mensen soms (vaak) wel iets beter hun best kunnen doen zelf een antwoord te vinden.

  Daarbij reageert John (ook geen eigenaar van het forum, had je ook in voorwaarden van het forum kunnen vinden,de eigenaar reageert helemaal nooit op vragen) ook met het antwoord dat je het makkelijk zelf online had kunnen vinden. Maar als die het zegt, is het blijkbaar niet gemeen.

  Reageer
  #8

  Ik bedoelde vooral dat je ook gewoon kon vragen of ik al op google heb gezocht in plaats van zo kortaf “google?” Te typen, alsof ik niet weet dat ik eerst op google hoor te zoeken. Helemaal geen probleem hoor, maar ik heb heel google doorgezocht om te vinden wat gastrale metaplasie inhoudt maar kon het niet zo duidelijk vinden. Ik weet wel wat metaplasie is, maar er waren verschillende vormen zoals ik aangaf. Die ik zocht zag ik niet staan vandaar.

  Ik had inderdaad in de algemene voorwaarde gekeken en zag dat hij een van de mensen was die meewerkten op dit forum. Ik zag nergens “suus” staan. Dat bedoelde ik, maar ik had de verkeerde term gebruikt, want hij is inderdaad geen eigenaar.

  Iniedergeval bedankt voor de reacties.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Gastrale metaplasie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif