Ik maak me zorgen

 • #1

  Ik loop al een tijdje met klachten in me buik en maagstreek. 3 maanden geleden is er bij mij een galsteen gevonden wat aan het ontsteken was. Ik ben geopereerd en me galblaas is verwijderd. Daarna werden de klachten alleen maar erger. Me ontlasting werd geler met steeds meer slijm. Acute buikpijn aanvallen kwamen steeds vaker voor. Ontlasting kon ik niet meer inhouden. Constant misselijk, opgeblazen gevoel, geen eetlust en veel buikpijn. Vandaag uitslag gekregen dat ik de maagbacterie heb maar ook een darmontsteking(er werd bloed gevonden in de ontlasting). De huisarts kan verder niks zeggen over de ontsteking. Daarvoor ben ik doorverwezen naar de MDL arts. Nu moet ik wachten op een afspraak. Ik maak me alleen super veel zorgen, de arts wilde er verder niks over kwijt en ik moest maar wachten op een afspraak. Iemand die zich herkent in deze klachten? Wat zou het kunnen zijn?

  Reageer
  #2

  Misschien kun je even kijken in ziekenhuis je snel terecht kunt,vraag daarna aan je huisarts om de verwijzing aan te passen,naar het andere ziekenhuis.

  Wachttijden zijn best lang in Nederland.....en ik snap dat je graag wil weten wat er speelt...weet wel dat een arts geen uitspraken mag doen,zonder dat hij onderzoek heeft gedaan,of heeft laten doen
  Dus daarom zal hij niks zeggen.....
  Ik hoop snel op duidelijkheid voor jouw.....

  Reageer
Reageer op: Ik maak me zorgen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief