maag/darmen, geef aub wat tips

 • #1

  hallo allemaal,

  ik zit met een heel groot probleem en heb echt hulp of advies nodig!!!!!

  het begon allemaal 2 a 3 maanden terug, ik voelde me niet zo lekker, had last van buikpijn, hoofdpijn, diarree, opgezette buik vooral na het eten overgeven en lichaamstemperatuurs verschillen(dis vooral tijdens het overgeven dan kreeg ik het vaak erg heet) en ik heb geen rust meer.

  ik ben naar de dokter geweest meedere malen en we hebben een bloed en ontlastings onderzoek gedaan, waarbij vreemd genoeg niks uit kwam. Ook heeft ze de spanning van mij buik gezocht. Ze gaf me maagtabletten voor maagzuur mee en zetpillen.

  Het is nog steeds niet weg.
  ik heb nog steeds erg veel last van diarree het is al die tijd nog niet weggegaan. ik moet nog steeds overgeven.(het gaat op en af qua overgeven) ik heb ook nog steeds last van temperatuurs wisselingen.

  maar sinds 3 dagen(vandaag is derde dag) is er nog wat bij gekomen. linksonderin mijn buik(naast mij heubbotje) lijkt het wel of een sprier zichzelf steeds aan trekt en weer loslaat. je ziet dan ook heel mijn huid eerst naar binnen trekken en dan weer terug schieten. het doet geen zeer maar is wel erg vervelend wan het is vanaf ik opsta tot ik ga slapen. deze ochtend ben ik om 9 uur opgestaan en ben tot aan 12:45 6 keer naar de wc geweest voor grote boodschap, dat lijkt mij niet erg goed,

  ik kom er met mijn dokter niet uit en weet niet goed wat ik er mee aan moet.

  wil je me aub helpen?????

  please!!!!!

  groetjes lizanne

  Reactie
  #2

  ik zou je heel graag willen helpen, maar ik vind dit toch echt iets voor een Internist, vraag een verwijzing aan je huisarts, hier moet eens serieus naar gekeken worden.
  Snap ook de maagtabletten voor het maagzuur niet. Had je ook maagpijn of zuurbranden?
  niet mee aanmodderen maar aktie ondernemen.
  wens je beterschap, Brenda

  Reactie
  #3

  Al een psychosomatiek overwogen Brenda? Waarom denk je dat de huisarts de klacht even laat rusten?

  De huisarts is uitermate goed toegerust om klachten van acute buik te onderscheiden van maagklachten die volkomen onschuldig zijn.

  De patiƫnt ondervindt wel degelijk klachten maar de oorzaak is een onschuldige.

  Reactie
  #4

  http://www.dokter.nl/forum/Mijn-dokter/197203-help.html#197203

  Reactie
  #5

  hey brenda,

  ik ben nu gelukkig van het spiertje af, maar zit nog steeds aan de diaree en moet nog steeds overgeven, dit houd helaas niet op maar ik ga weer naar de dokter en ik ga naar ggz, want om even terug te komen op de vraag waar ik steeds aan moet denken, en het probleem heeft 2 oorzaken, de stress verergert het en ben toch ziek want mijn vriend heeft het ook, maar gelukkig wel lichter. de stress ligt aan mijn verleden, want heb in die 18 jaar wel een hoop elende meegemaakt, daarom ga ik kijken naar ggz. de maagtabletten was omdat ik veel maagzuur er mee uit gooi.

  groetjes lizanne

  Reactie
Reageer op: maag/darmen, geef aub wat tips
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief